Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bandigyerek

senior tag

válasz GODx #24592 üzenetére

Hja én is így kezdtem: 130-150k, aztán lett egy Segway Ninebot Max G2. Ákcióssan, Blekfrájdéjossan. (deszépenmondtam...)
    Eszembe sem volt drága lengéscsillapítósat venni, amíg nem kaptam egy "fapadossat" próbára. Van pár szakasz az utakon, ahol térkő van (a magyar utak minőségét most hagyjuk, de errefelé így is egész "jók") és hát rendesen átmozgatta a kontaktlencsém. Is. A kezdődő vesekő nem probléma, garantáltan kibrunny@ntod. A G2 sem egy légpárnás, de ég és föld. És az ízületeidnek sem tesz jót, még ha csak kocarobogós (bocsi kocarolleres) is leszel. Legalábbis ezt "tervezed" ugyebár.
    A hatótáv.. heti húszas. Nekem is. Nem baj ám, ha van kraft az aksiban. Nem mindegy, hogy naponta töltöd, kétnaponta, vagy elég hetente etetni a lovat. Arról nem is beszélve, ha esetleg hosszabb útra szánod el magad.
    Mobilos app szerintem mindhez kell, szinte kikerülhetetlen.
    Egy szó mint száz, emeltem az árakon, nem akartam, hogy később szidjam a hülye fejem, mert valami kotlát vettem. Eredetileg Xiaomi 3 lite lett volna. Aztán lett ugye a próbakör, meg az instant urológia, és már a 4 pro-t kóstolgattam. Aztán az index miatt (reggel setét van) Segway F2 pro-t, és lett a max G2 első-hátsó telóval.
    Ennyit a saját, kevéske tapasztalatokról. Nem akarok turkálni a bukszádban, távol álljon tőlem, de ha van rá, és komolyan gondoltad a használatát, akkor egy rendeset vegyél. Ha csak annyi, amennyit írtál, akkor a fentieket vedd semmisnek, de olyat nézz, ami ismert márka, van hozzá alkatrész, ne adj' Isten szerviz.
    Tipp:
    -Segway KickScooter D38E
    -Az Okai Neon Lite-ot Bog is tesztelte, van cikk. Belefér a keretedbe.
    De a többiek is mondják majd a tippeket. :R

Új hozzászólás Aktív témák