Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Tavasszal azért elég sok poszt van, hogy télen kint pihent gépek mit szóltak ehhez
Hidegben sokat gyengülek, már 5 fok körül 30-50 % al kevesebbet tudnak ,de legjobb tudomásom szerint a mínusz hőmérséklet már nem csak ennyit okoz.
De lehet én vagyok túl parás, de én nem hagyom hogy akku túlhüljön. Ha más nem azért sem, mert hidegen terhelni sem jó, először melegíteni kell (illik), mínuszból meg főleg kéne.
Igaz rám a paranoiat a lipo akkuk hozták, azok nagyon gyorsan megmutatják hogy egy lítium akku mit nem szeret
és tudom, hogy liion szívósabb, de ami pikk pakk agyon vágott egy lipot abban biztos vagyok benne, hogy jót nem tesz a liion nak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és tudom, hogy liion szívósabb, de ami pikk pakk agyon vágott egy lipot abban biztos vagyok benne, hogy jót nem tesz a liion nak sem.