- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D1Rect #23710 üzenetére
Mit akarsz még ebből alkudni?
300ezer az új ára.Gondolom ez az:
https://www.facebook.com/marketplace/item/1680859482418135/Ez több, mint jutányos. Inkább azt mondanám, h már-már gyanúsan olcsó.
Az, h szeptember van, meg nem jelent semmit, (ez nem motor nyár száguldozásokhoz), én inkább a DHGaten fellelhető "global" verziós G2 árához viszonyítottam volna, de annyira olcsó, h "ennyiért ajándék".Az applikációban nézd meg a megtett km-ek számát, mást nem nagyon lehet vele kezdeni.
Kormány végén indexeknél esés nyomát, trepni oldalain szintén esés nyomait, esetleg alul volt-e bontva, csavarfejeken látszana.Jó választás, mázlista vagy, h pont ott felétek hirdetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest