Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Na, megjött az Okai Neo. Fehér változat, mert az olcsóbb. Ez az első ilyen szerkezetem, nagyon keveset mentem még régebben sima rollerrel, de ennyi. Szóval kezdetnek mentem vele egy majdnem 20 km-es kört. Nagyon könnyű volt megszokni, minden rendben volt.
Hegynek fel sem ment 17-18 km/h alá, lefelé meg szépen fékezgetett, hogy ne gyorsuljak túl.
Ez alatt a 20 km alatt merült olyan 26%-ig le. Azt éreztem, hogy a hivatalos 40 km-t nem fogja tudni hozni, így ahogy számolom talán 25-27 km lenne a valós táv. Vagy van ilyen, mint a mobil telefonoknál, hogy kell pár feltöltés merülés ciklus, hogy beálljon a valós teljesítmény?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest