Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Somatom
üzenetére
Igen, azt én is néztem, mert először arra gondoltam, hogy abba fogom belerakni és abban fogom hordani majd a metrón. De aztán rájöttem, hogy valószínűleg nem túl életszerű a mindennapokban minden egyes megállás után ebbe a táskába belerakni, aztán akár 5 perccel később kivenni. Az eladó lány szerint is ez inkább olyan helyzetekben jó, ha mondjuk távolsági busszal utazol, és ebben teszed be a csomagtérbe. Egyrészről védi, másrészről meg nem látszik rajta, hogy ez egy roller. Esetleg ha sokat szállítod autóban, és védeni akarod.
A mindennapi használatra inkább csak egy hordfület rakattam fel, és annál fogva viszem.
@Peaceliker: Igen, első ránézésre, akár lábbal hajtós roller is lehet. Ha zebrán vagy gyalogosok között kell mennem akkor csak lábbal hajtom, óvatosan, mint ahogy a sima rolleremmel szoktam. (Mert olyanom is van.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Gaming notebook topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest