- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bensid
tag
Rákerestem és összesen kettő hozzászólást találtam erről a rollerről, szóval gondoltam segítek én is kicsit, ha valaki ennek a rollernek a megvásárlásán gondolkozik.
Amiről szó van: Eleglide Scooter Coozy
Előtte egy Sencor Scooter One rollerem volt (nagyon sok dologban hasonlít a legnépszerűbb belépőkategóriás rollerekre), de 2 hónap alatt rájöttem, hogy kevés lesz.. Pici kerék és tömör, aminek nyilván az előnye, hogy nem kap az ember defektet, de nem éri meg, mert minden út agyrázkódással végződik, kicsi hatótáv (21km), 25km/h, ami gps jellel nézve 21,8 volt és még sorolhatnám.
Jól döntöttem a cserével. Nagyon jól.
Ez a roller ahhoz képest klasszisokkal jobb.
Alattam 85kg-al 34km/h-ig (ami gps alapján is 34 volt) tudtam kihúzni.
A teleszkóp ideális, nem baj, hogy picit kemény, gödröknél, padkáknál tökéletesen dolgozik. Az akksi azért az 50km-es ígért hatótávtól messze van. Főleg ha húzza az ember jó lesz az 30km-nek is.
Ami még nagy különbség a belépő rollerekhez képest, hogy sokkal stabilabban érzi magát az ember rajta.
A 181cm-es magasságommal a Sencornak nagyon alacsonyan volt a kormánya.
Ez már szélesebb robosztusabb és magasabban is van.
A fellépője hatalmas. 19cm széles így akár még egy 46-os lábbal is kényelmes lehet. Az index pedig már csak hab a tortán. Kuponkóddal 228.000 Ft-ért jutottam hozzá, ami ilyen teljesítményért nem sok.
Úgy érzem, ezt nem mostanában fogom kinőni. Kicsit meg is hökkentem, amikor vettem ki a dobozából, hogy mekkora monstrum..
Ha valakinek van kérdése jöhet, megpróbálok válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest