Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz Grafiqs #17162 üzenetére

Aki a fenti keresőt nem tudja használni, annak az is mindegy van -e összefoglaló.

Ezt tapasztalatból írom, mert az előző accountommal legalább egy tucat összefoglalót írtam...és legalább még ennyihez volt közöm. Igaz, hogy jellemzően okostelefon topikokban.

Elég szerintem olyanról írni, amiről nagy mennyiségű tapasztalat és visszajelzés van. Mert ezekre hiába keres rá az ember, hamar el fog veszni a sok infó között.

Thunderzolee is azért szokta ezeket ajánlani, mert nagyobb az eladási darabszám és sok a visszajelzés.

Azzal tesztek igazán jót, ha leírjátok a tapasztalatokat olyan modellekről, amiről nagyon kevés az infó. Függetlenül attól hogy jó vagy rossz. Kiemelve azt, hogy mennyi kilométert mentetek vele és általában milyen körülmények között használjátok.

Plusz több olyan téma van, amit fontos lenne kiemelni, és nem arról szól, hogy melyiket vegyed. Ilyen például az is, amit PociAti említett feljebb. Én például korábban egyből a "bar" szóra kerestem, amire lényegesen kevesebb normális találat van. Nem itt, hanem úgy általában értve.

Aztán a PSI -re keresve pont az ő egyik korábbi hozzászólása adta meg a jó irányt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés