Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

Sziasztok,

Olvasgattam sokat ebben a topikba és más oldalakon is, de biztos így is egy csomó infó kimaradt.

Azt még nem döntöttem el, hogy kell -e nekem papíron! a 65 km hatótáv, de az biztos, hogy valahol ott lenne számomra a maximum, és 40 -ig tudnék lemenni. Kerekeket, fékeket, masszívitást, kerékhajtást elnézve valahol a G30LE II és a G30(E?) II között nézelődtem.

Ahogy látom (ha jól értelmezem) az alkatrész/kiegészítő utánpótlás is jó náluk. De...

Egy-két helyen azt olvastam, hogy nagyobb lábon élve a G30LE annyira nem mindenkinek frankó. Nem is extra méretre gondolva, "csak" 45-46 -os cipőben. Mégsem azonos méretű a két típus taposó része? Ez mennyire igaz? Mik itt a tapasztalatok?

Illetve azt is látom, hogy nálunk a tempomat nem igazán elérhető, de vagy a régió állításával vagy az SW -t mókolva megoldható. Ez a része még nem teljesen világos, nem is ástam bele magam annyira. Úgy tűnik, hogy ez orvosolható(?). A gyári SW ebben az esetben is visszaállítható minden probléma nélkül?

Van esetleg ezeken kívül más ajánlott típus? Pro2 és az F40 már kiesett nálam. Bár bevallom az utóbbi nagyon tetszik külsőre és a töltőcsatlakozó is tök jó helyen van.

Súlyban a max. 100kg is bőven elegendő, illetve nem meghatározó számomra ez az adat. Kb. 90% -ban sík terepen használnám. 180cm vagyok, és nyilván ha lehet nem szeretnék görnyedni a kormányon. Gondolom a legtöbb típus, főleg a fent megjelöltek ehhez a magassághoz még bőven jók?

Mindegy nekem, hogy 15 vagy 20 kiló, bár valószínű táskát is néznék hozzá. Ezekhez a típusokhoz melyik ajánlott? Melyik nem megy szét két hét alatt?

Új hozzászólás Aktív témák