Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz Tamás9x #15170 üzenetére
Óriási +
Igaz, hogy ez minden ilyen szak topik sajátja, vannak bejáratott típusok és a "megmondó" emberek akik ezeket sajtolják mindenkinek aki tanácsért jön. Viszont míg egy telefon, TV, kamera stb. esetén ha rosszul választ az ember, nem az ajánlott típusokat, akkor rossz esetben csak kellemetlenséget okoz a készülék, kidobott pénz. Ellenben egy közlekedési eszköz esetén ha balszerencsés, ott súlyos baleset is lehet a vége. Persze a Pro 2 és a G30 esetén sincs 100% garancia, hogy "nem lesz bajod velük", de a sokkal nagyobb tapasztalat alapján mégis csak biztonságosabbak. Lehet én vagyok túl óvatos, de nekem ez fontosabb, mint hogy spóroljak egy kis pénzt. Ha kiesnék munkából (akár évekig is) egy baleset miatt amit a rossz anyagminőség okozott, az nagyobb érvágás lenne a pénztárcámon.
(és továbbra se az a baj, hogy ajánlva van egy másik roller is, hanem hogy mindenki más van lehülyézve, holott észérvek miatt vannak ezek elsődlegesen írva)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest