Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

Ezért fontos a védőfelszerelés: Valamelyik bunkó így hagyta ott a Tesconál... A képen a cuccok amik megmentettek......engem csak meglepett a dolog, mert ezen a részen szinte naponta járok el, azaz egyáltalán nem számoltam azzal, hogy - ráadásul járda szakaszon - hirtelen belefutok egy ilyen, a rollert azonnal 0-ra fékező képződménybe. A sebességet nem néztem, de bár gyorsultam éppen, 20 alattinak tippelem. Csak ugye a roller hirtelen 0-ra lassult innentől már az volt, hogy a roller maradt ott, csak elborult, én meg egy jó 10 méteres futást hajtottam végre, és még akkor sem bírtam megállni, csak elvágódni 😃 Az okosórám megkarcolódott, a telefont megvédte az erős Nilkin tok, a térdeim megúszták ennyivel a protektoroknak köszönhetően - még ilyen kis sebesség mellett is, esélyes, hogy akár törés is összejöhetett volna -, a Tint Plexi megkarcolódott, most rendelek újat 😃 - ha nincs rajtam a kesztyű akkor a tenyérről tuti lehámozódik a bőr, és a bal bokám eléggé fájt még reggel is. Igazából a futás és a megállni nem tudós rész az amire azt mondom, hogy ilyenben még nem volt részem. Azt a Tescónál javított részt el kellett volna keríteniük... ezt mulasztották el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés