Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djadji
senior tag
Hella. Szoval kugooval kerultem egyet. Szegedrol kimentem Deszkre, hatha valakinek mond valamit. Oda vissza kerekparutn jardan suervizuton mentem. A varosban sztem a 15 eleg max a 25. En 30cal nem merem neki huzni csak kulteruleten jo uton. Lenyeg. Mentem vele 25 km-t osszesen. Haza ut elott kb 20 percet toltottem (volt.meg fel uveg sorom) biztos ami biztos alapon. Hazaerkezeskor a 16 helyett 14gyel, a 24 helyett 19, a 28 helyett 24 volt a max sebesseg. De kicsit se ereztem hugy nem gyorsulna, csak a vege volt kevesebb. Nekem bejott, tuti hazahozott volna ratoltes nekul is. Arra kivancsi lennrk hogy hogyan all le? Egyszer csak megall, se kep se hang? Vagy lassul lassul es utana all meg? Es mikor megall az vajon milyen feszultsegnel tortenik? Csak azert volna jo, mert ranezesre nehez megmondani hogy van e benne meg 10 km vagy nincs...
Osszessegeben nekem tetszik, de a kemeny hatso lerek kocsit zavar. Majd az uj kereketbraoperalom valahogy, aztan meglatjuk. Egy evi berlet arat (kb) boven megeri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jogász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Tidal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest