- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
vandorr #11563 üzenetére
A normál teljesítményérték mellett szokás megadni a csúcsteljesítményt (peak power). Ez jellemzően a normál teljesítmény duplája, és gyorsuláskor használja ezt. Viszont néha hátránya is van ennek a működésnek, ekkor jön jól a tempomat.
Sík terepen ha nincs lehetőség a max tempónál "kiakasztani a rollert", vagy nincs kedved nyélgázon menni, akkor a gázkar apróbb megmozdulásait hirtelen gyorsításnak veszi a roller, ezáltal darabos, rángatózó lesz a mozgása, mivel 1-1 másodpercre megkapja a csúcsteljesítményt, mert azt hiszi gyorsítani szeretnél (pedig csak a kátyúk miatt nem tudod fixen tartani a gázkart). Viszont tempomattal kellemesen egyenletes a tempó.
És mondjuk kanyarodás előtt is jól jön a tempomat, sebességveszteség nélkül el tudod engedni a jobb kormányt a karjelzés idejére.
Tempomat alapértelmezett bekapcsolási ideje 5 másodperc, 20 km/h tempónál ez 28 méter, én (egyedi firmwarben) levettem 3 másodpercre, így 17 méteren belül be tud kapcsolni. Sokkal élvezetesebb így menni, mert egy tényező a sebesség tartása ki van véve az egyenletből, arra már nem kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Robotporszívók
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Suzuki topik
- Napelem
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest