Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz aladarazurbe #85106 üzenetére
Valóban csinál ilyet a Bolo úszó. Ilyenkor vagy nagyobbat kell feltenni ami már stabil, vagy túl kell súlyozni a fentlévőt, persze utóbbi ugye korlátozottabb dolog.
Az ólmozással való játék az úszós peca egyik leglényegesebb eleme, solszor van, hogy ez hozza meg a kapást. Én mindig úgy kezdek, hogy 30 centis előke - forgó - jelző - 30 centire a főólmozás (2-4 sörét + egy nagyobb gömbólom). Aztán innen kehet játszadozni, hogy hová húzza az ember a főólmozást, pl. leszorítva a jelzőhöz, vagy magasabbra 50-60 centire, esetleg szétosztani ahogy írtad is stb. meg persze az előkehossz, néha ez is számít (30 alá nem szoktam menni, inkább fel 50-ig; őszi letisztuló vízben szokott ez kelleni, illetve néha nyáridőben a finnyás paducok is igénylik).
1312 tényleg jó horog, kifejezetten szeretem a Dunán. Picit vastag húsú és nehézke, szóval inkább csak akkor, amikor eszik a hal, vagy a márna kicsi, de erős csontis horgot kíván (14, 16). Ha finnyásak és hosszú szárú horog kell, akkor Cralusso Sode nagyobb méretei (10, 12, paducra-keszegre 14). Amúgy meg 2260B, mindig ezzel kezdek, aztán a halakhoz igazodok.Pergetni a szokásos light cuccommal voltam, semmi újdonság. Viszooont nem bírtam magammal és a Pecaplázában lecsaptam egy relatíve jó ajánlatra, L&K Perch Blade UL 240, még most is van kemény 10ezer JMF-ért, aki ilyesmit szeretne ne habozzzon, jó vétel!
De tervben van még valami 210-220 körüli, egy fokkal erősebb pálca is 10-15 gramm körüli dobóval a nagyobb wobbikhoz.andrew911
Igen, az.
Régen sokat jártam oda, vidékről már kicsit macerásabb, de rendben, persze.
Ismiék is dolgoznak ott az egyik irodaházban, ráadásul egyikükkel szoktatam is pecázni, mmaz ominózus helyen is toltuk párszor.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest