Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz aladarazurbe #76447 üzenetére

:)) :R Gratula!
    Mindig elképedek, hogy egy Dunán ez simán az átlagméret, sőt... Az Ipolyon ilyen 20-25 dekásakhoz vagyok szokva... :B
    "Csőre töltöttem az úszós szerelékeket jóelőre..." - nagyon jó ötlet, én is így csinálom! Egy maximum egy méteres, viszonylag vastag (20-22-es) zsinórra felszerelem az úszót és az ólmozást is a forgóval bezárólag. Le lehet gyártani előre a szerkókat, ha véletlenül túl kicsi/túl nagy úszó lenne fent egy mozdulat cserélni az egészet. Ráadásul a kicsit vastagabb zsinór a gubancok ellen is hatékony!
    Nekem talán szombat lesz a napja, bár ez a masszívan apadó víz annyira nem szerencsés.
    Tavaly vettem egy kis drótszákot, tettem bele súlyzó-tárcsákat tőkesúlynak, van rajta jó erős madzag, bójának meg egy kólás üveg, de kipróbálni már nem volt alkalmam. :D No de ami késik... :) Azt szeretem a boloban, hogy egy vödör kaja, pár marék holmi, egy kis horogra való meg a bot, semmi más nem kell, full minimálban lehet nyomni. Még szákot sem szoktam vinni, a lapos kavicsos partokon simán ki lehet vezetni a halat.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés