Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
aladarazurbe #76447 üzenetére
Gratula!
Mindig elképedek, hogy egy Dunán ez simán az átlagméret, sőt... Az Ipolyon ilyen 20-25 dekásakhoz vagyok szokva...
"Csőre töltöttem az úszós szerelékeket jóelőre..." - nagyon jó ötlet, én is így csinálom! Egy maximum egy méteres, viszonylag vastag (20-22-es) zsinórra felszerelem az úszót és az ólmozást is a forgóval bezárólag. Le lehet gyártani előre a szerkókat, ha véletlenül túl kicsi/túl nagy úszó lenne fent egy mozdulat cserélni az egészet. Ráadásul a kicsit vastagabb zsinór a gubancok ellen is hatékony!
Nekem talán szombat lesz a napja, bár ez a masszívan apadó víz annyira nem szerencsés.
Tavaly vettem egy kis drótszákot, tettem bele súlyzó-tárcsákat tőkesúlynak, van rajta jó erős madzag, bójának meg egy kólás üveg, de kipróbálni már nem volt alkalmam.No de ami késik...
Azt szeretem a boloban, hogy egy vödör kaja, pár marék holmi, egy kis horogra való meg a bot, semmi más nem kell, full minimálban lehet nyomni. Még szákot sem szoktam vinni, a lapos kavicsos partokon simán ki lehet vezetni a halat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Metal topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest