- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
-
hermanyi
addikt
-
Steady74
Topikgazda
a feltaláló ember szerint kell, mert a sima pva után marad mikroműanyag. Ezért is tartott évekig az elmondása szerint amíg eljutott oda, hogy ne legyen a lebomlás után mikroműanyag, meg adott hozzá ezt-azt, amitől meg műtrágya lesz. Aztán fsz se tudja, lehet ez is olyan mint a Dömés botfejlesztés. Évekig tartó hosszú munka eredménye... aztán kínából megveszik a gyárból ami van. Ha az ember nem mondott igazat, akkor sajnos én sem. De érdekes a téma az biztos.
-
doile911
csendes tag
-
sasa311
veterán
-
PpenoO
őstag
-
Alg
veterán
Nem hiszem el hogy senkinek nem jutott még eszébe a telefonos horgásznapló app, ami:
- Összesíti a kapások számát BT-on csatolt kapásjelző alapján
- Rögzíti a GPS koordinátákkal a horgászhelyet
- Kapás időpontját
- Lehúzza az aktuális időjárás adatokat
- Megadható a használt csali, etetőanyag, felszerelés
- Akár BT hőmérő is köthető rá (Garmin Tempe pl.) vízhő-adatokhoz
- És mindebből csinál egy éves, vagy hosszabb távú statisztikát -
PpenoO
őstag
Jahh
úgy olvastam, hogy szerinted is gyanúsan olcsó. Daiwánál felárat szokás fizetni és az alsó polcos termékei ár/érték arányosan nem a legjobbak. Persze lehet tévedek és egy prima bojlis bot, de a gyanúm az, hogy vannak nála jobbak.bandi0000: ne aggódj, a ponty nem fog sarkon fordulni mert feeder botot kapásjelzős rodpodra tettél. Ugyanúgy fogsz tudni horgászni mint bojlis bottal. Method feederrel viszont sokkal nagyobb élmény pecázni, mint bojlissal bottal és ki fogod tudni csévelni a nagy halat is. Én legutóbb egy 18kgos malacot fogtam 40-60gros method slaggal. Persze, ha az élmény nem számit és a fontos az, hogy minél hamarabb kirántsad a halat a vízből, akkor a dióverő botok lesznek a befutók nálad.
-
PpenoO
őstag
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
-
SunMount3r
nagyúr
Ez esetben sorry és visszavontnak lehet tekinteni a hsz.-em ezen részeit (törölni is lehet). Nekem sajnos így jött le, hogy ő ezeket rám értette, nem utalt rá semmi, hogy pont "fordítva".
Ez az ismerősöm meg sajnos ilyen, utál mindenféle "internetes" dolgot, meg nem is nagyon ért hozzá, ezért szokott ezekre engem megkérni...
-
Zoli bácsi
őstag
Erről az Alisról nem is igazán hallottam.
Nekem 2 telefeeder van, a Delphin, meg egy Carp Zoomos. A CZ kisebbre csukható, mint a Delphin, meg persze keményebb. Van 2 úszós botom is ilyen kompakt szállítási hosszal, tavaly napi akcióban lecsaptam egy ilyenre: [link] Ez az egyik.
Bicajos pecához szereztem be őket alapvetően. Az a baj, a Rábca 2x17km, föltekertem párszor, hát, felszereléssel, hátizsákkal....Meggondolom. Nem mintha nem kerülne benzinre, mozgás miatt próbálom erőltetni a dolgot. De macerás. A másik dolog, amit lehet csak beképzelek...Teker az ember, felmálházva, pecacuccal, keresztül a kisvároson....Persze játszós ruhában...És ahogy végigmérnek, na a szerencsétlen, autóra sem telik neki, kimegy, legalább kerül vacsora az asztalra.....
-
Steady74
Topikgazda
-
törölt tag
Csak fehéret használok és nem horgászboltit. Egy haverom melózott valahol használtak ilyet nem is tudom már mire és hozott különböző méretekből bezsacskózva sok sok éve még kitart a készlet. Vannak ezek a technopufik annyi van benne, hogy nem győznéd venni ha ezzel horgásznál. A horgászládámban egy rendes nylonzsacskónyi mennyiség van kéznél legyen ha kell. Egy ilyen keszegezésnél amit írok nem tudom mennyi technopufi fogyna el, nagyon jó biznisz lehet ha ezt el tudják adni .
Szerintem ez a vakító hófehér a legjobb egyébként. Lent a meder színétől és mélyben sötét van és ott ez a kis fehér cucc elüt mindentől és olyan pici, hogy érdekli mi a fene lehet az . Lehet csak véletlen szívja be mindig de túl sok rá a kapás ahhoz.
-
BlackmMmDog
senior tag
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
-
A Zéé
addikt
-
saen
veterán
-
lumpy92
aktív tag
-
jobbacsabba
aktív tag
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
-
PpenoO
őstag
-
sasa311
veterán
-
jansky1
senior tag
-
eisento
addikt
-
mdav88
aktív tag
-
Grillo
őstag
-
@mriya@
őstag
-
galervin93
addikt
Lőrinci Erőműi tó, de igazság szerint csak azért szaladtam ki ide, hogy megnézzem az új utat, végre leszórták kővel a földutat, így nem fogok többet elakadni (tavasszal sikerült
).
Finom cuccal pergettem volna, de olyan nagy szél volt, hogy egyszerűen nem éreztem a kis súlyokat (2-4 gramm), a nagyobb meg már nagyon bután viselkedett, így gyorsan átnéztem a Zagyvára. Sajna még nincs annyi helyismeretem, hogy a téli haltartó gödröket ismerjem, de azért adtam neki pár órát. Egy tolós kapásig jutottam, de sajna csak egy lelopott farkincára futotta belőle (meg láttam két rablást).

Amúgy meg isteni volt, imádom a friss havat.
-
Lapeca
újonc
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
-
sasa311
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
4Grider
félisten
-
Nerazim
őstag
Szia.
Errol esetleg tudnal tobb infot adni? Letezhet, hogy ez is eletkorhoz van kotve, illetve vizsgahoz? Van egy 7 eves kisfiam es kivaltottam az eves engedelyet, de azt mondta a holgy akinel vettem, hogy ( vagy mert nincs vizsgaja, vagy mert csak 7 eves nem tudom) csak uszozhat. Ez most, hogy van akkor? -
lumpy92
aktív tag
-
jackal79
aktív tag
-
Zoli bácsi
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
Egyrészt igazad van, másrészt ez az orsó ránézésre inkább 4000-es méretnek felel meg. Amúgy igen, emlékeim szerint 380 gr, viszont masszívabb mint egy 300gr alatti orsó, szóval el kell dönteni, kinek mi a fontos.
És azt se felejtsük el, hogy az áttételezése sokkal kisebb, mint egy pergető-match orsójé, szóval ez nagyobb igénybevételhez van tervezve.
Van választék, lehet válogatni.
Az új Shimanokon nincs visszaforgásgátló kapcsoló, szóval nem kapcsolható ki a szerkezet.Engem nem zavar, de aki így fárasztana, neki nem jó vétel..Azért említsük meg ezt is.
-
szgzuri
tag
-
@mriya@
őstag
-
busman
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
BlackmMmDog
senior tag
-
Medocsabi
addikt
-
eisento
addikt
-
Sungoo
addikt
-
törölt tag
-
Gyok2
senior tag
-
andrew911
tag
Kipróbáltam ma az új Obei telefeedert vízparton is, a Benta ötös taván voltunk (privát feeling, egyedül mi voltunk ott, a négyesen is csak ketten, mondjuk nem volt túl kegyes az időjárás). A bot egyébként meglepően jól viselkedett élesben, kijött vele 8 ponty, 3 és 6 kg közöttiek, egészen elégedett vagyok. Nem egy Black Widow, de csak árnyalatnyival rosszabb.
-
diablo1984
veterán
-
smkb
őstag
Pár évvel ezelőtt 3.60 ban rendeltem, tökéletes a nagydunára a legerősebb spiccel. Oda is akartam a 60-180g ost. A gyengébb spiccek nem passzolnak a karakterisztikához. Igazi folyóvízi feeder, nagy sodrásba 100g+ os végólmokkal, nem hajtja meg a Duna sodrása. Állóvízre nem ezt használnám. Ahogy látom jól megdrágult ez is mint minden az Alin. Én még pont 3 éve, 31 usdéért vettem kuponozva (290 es volt az árfolyam, kb 9.000huf). A 20.000 huf azért már nem kevés a 3 méteresért. Am úgy egy korrektül kidolgozott bot, nincs semmi gagyiság érzet. Akkoriban meg előtte még évig piszok jó áron lehetett rendelni mindent.
-
@mriya@
őstag
-
lumpy92
aktív tag
-
jansky1
senior tag
-
hermanyi
addikt
-
jansky1
senior tag
-
matyi012345
őstag
-
diablo1984
veterán
-
Grillo
őstag
-
jansky1
senior tag
-
Grillo
őstag
-
sasa311
veterán
-
jobbacsabba
aktív tag
4Grider, andrew911 köszi a válaszokat.
Végül a srácokkal lementünk a dinnyési csónakkikötőbe. Először a kikötőben tudtunk pecázni, a parton már minden hely foglalt volt. Itt nem nagyon volt eredmény, még sneciket sem nagyon fogtunk.
Ahogy jött a meleg és az ebédidő, elkezdtek haza menni a népek és lett helyünk a nyílt víz felé. Innen már jöttek szépen az apróságok, 10 - 20 méterről, sok bodorka, kárász és még kis ponty is akadt. -
jansky1
senior tag
-
saen
veterán
-
Steady74
Topikgazda
-
Steady74
Topikgazda
-
Gyok2
senior tag
-
Szilágyi84
senior tag
-
sasa311
veterán
-
galervin93
addikt
Értsd jól, amire az volt írva hogy 10-es fonott.

Igazából a fonottaknál akkora mellélövések vannak, mint kacsa a nokedlit. Van olyan 0.08-asnak jelzett madzag, ami legalább 15-ös (Nevis, Eurocarp etc.)
A leginkább méretpontos fonottak talán a pergető zsinórok közt vannak. Illetve ami még kellemes meglepi, az a Haldorádó Braxx. -
BlackmMmDog
senior tag
-
galervin93
addikt
-
sasa311
veterán
-
iceQ!
addikt
Végig lapoztam többször is melóban
Ahogy írod, úgy van keménytől a lágyig. Nem jöttem rá, de a semi parabolic is nézőpont kérdése. Nekem a black widow is az meg a ninja is. Az egyik 3 másik 3.5 lbs. Hasonlóan hajlanak de a ninja kicsit jobban, míg a widow nem annyira. Franci se tudja, ez leginkább daiwa saját jelölés. -
iceQ!
addikt
-
jansky1
senior tag
-
iceQ!
addikt
-
jansky1
senior tag
-
egykettő
aktív tag
-
iceQ!
addikt
Itt az áll, hogy: "Kapcsolja be a riasztót, és a szúnyogok eltűnnek! A Backpacke elriasztja a szúnyogokat és egyéb csípős rovarokat egy 15 x 15 méteres védőzóna kialakításával."
Aztán megnéztem más oldalt is: "A ThermaCell szúnyogriasztó készülék kiemelkedően hatékonyan biztosít szúnyogmentes környezetet kb. 20 nm-es területen."
-
egykettő
aktív tag
-
lbandi777
aktív tag
-
sasa311
veterán
-
iceQ!
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Steady74