Hirdetés
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aladarazurbe
csendes tag
válasz galervin93 #85105 üzenetére
Ez már az új finompergető cuccal?
Én belvárosi, meredek kövezés előtt tanyázó jászokra vadásztam.
Úsztatva nem adta ki, több dolog miatt sem. Ha nem egyenesek a az áramlási viszonyok, akkor a
cralusso bolo úszó csak kóvályog össze vissza. Átváltottam hagyományos úszóra és már sikerült is rendesen vezetni a csalit.Az is látszik, hogy bizonyos áramlási viszonyok között ha 2 darabban van az ólom az alján
akkor az lehúzza az előkét (hiába 60 centis) és folyton elakad a motyó. Ha szépen elosztottra teszem az ólmozát akkor kevésbé marasztalja a kőláb, feltételezem könnyebben libben.Jelzem továbbá, hogy a gamakatsu ls-1312f ár-teljesítmény viszonya nagyot nőtt a szememben,mert 16os zsinórral ki lehet hajlítani az akadóból, így némi kozmetika után mehet vissza.
Egy szem halat sikerült akasztanom úsztatva, az is lefordúlt....Utólag rá kellet eszméljek, hogy az etetés sem úgy alakult ahogy elterveztem ....
A kapástalanság után, már nem tudtam mit variálni így megpróbáltam kopogtatva egy 20 grammos ólommal 120as előkén. Láss csodát mindjárt jött egy kisebb jász, majd hamarosan az is amiért jöttem.
A barátai több ízben bemutatták nekem a bukó jász figurát, már ezt is ismerem, hurrá.
A végére a gébek leptek el, fel is pattintottam csalinak az egyiket amíg pakoltam össze, de sajnos letépte valami a horogról, nem voltam a bot mellett közvetlen. Azt még jó lett volna megcsípni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest