Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterszky

    őstag

    válasz Jofi81 #10875 üzenetére

    Emlékszem, mikor még régebben jártunk horgásztavakra, mindig megnyugtattuk magunkat azzal, hogy persze, nincs benne hal. Amióta megvan a tó, azóta persze tudjuk, hogy nem ilyen egyszerű ez A tavalyi évet egész egyszerűen nem értjük, tudjuk, hogy van benne, nincs kevesebb, mint régen, de nagyon nem esznek. Vízminőséggel se volt gond (kop-kop-kop). Rejtély.

    Korábban kérdezted, hogy mit szeretnek. Az én tapasztalatom szerint a legjobban a sima kukoricát :D Esetleg mellé egy középkategóriás Topmix etetőanyag, módjával. Ritkán szoktam leülni pecázni, de ez nekem mindig bejött. Az azért fontos, hogy a nagy tavon úszózni nem igazán érdemes, talán csak az út felőli oldalon a félszigeten.

    Viszont a patakot tudom ajánlani, ha mész majd még, szerintem az a legjobb hely :K Kicsit vadregényes, már amennyire egy mesterséges hely az lehet. Vannak benne pontyok minden méretben, kárász, csuka, amur. Egyedül a csukákat raktuk be, minden más "öntermelődött" (pl. az egyik nevelő tó leeresztésénél a kishalak simán átslisszolnak).

    lakisoft: Igen, bátyámmal, aki agrármérnök. Amíg egyetemista voltam, sokat segítettem neki, mióta dolgozom, szinte nem is voltam lent.

    [ Szerkesztve ]

    What else you gonna do on a Saturday?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés