Új hozzászólás Aktív témák

• malibu81hu

újonc

Sziasztok,
    Gépváltás miatt eladó egy Gaggia Classic (2006-os évjárat, PID + rézcső tuning) gép és egy Iberital Challenge örlő.
    A gépek normál otthoni napi 1-2 csapolásra voltak használva.

A gépen a PID-et és a rézscsövezést Simi csinálta 2018 végén, ekkor gyári új kazán is került bele, illetve teljesen rendbe lett téve.

A GC-hez vendéglátós kar jár, réz felső vízterelővel, valamint pár hónapja vásárolt IMS felső szűrő és két szeméylyes IMS kosár van benne/hozzá. Pár felsőszűrőt és 1/2 személyes kosarat adok hozzá. A kartömítés 2 hete cserélve.
    A csapoló gomb világítása nem működik, ennyi a gondja. De a PID az irányadó úgyis.
    OSCAR-os vízlágyítóval volt használva.
    A gépet Angliából ebayeztem, valamikor 2010-ben, saját használatra.

Az örlő 2013/2014-es évjárat, újonnan vásároltam az Expolygon-tól, gyári állpotú, a kések 1 éve lettek újra cserélve.

Kifogástalan, problémamentes, szép állapotban.

Miskolc mellett vagyok. Elpostázom, de jó volna ha személyesen ki tudná próbálni, akit érdekel.

További fotók és egyebek miatt kérlek pm-ben keressen, akit érdekel.

alt="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title=""""" title="alt="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""" title="alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""""

Új hozzászólás Aktív témák