Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• verti1

aktív tag

válasz vicces1 #89203 üzenetére

Mindennek ne üljél azért fel... :) Ez a kávézás egyébként is hit kérdése szerintem, itt nincs szent írás....
    A saját véleményemet tudom csak elmondani neked Mazzer kontra Kinu ügyben. 1 vagy 1.5 évig használtam (nem emlékszem pontosan) Mazzer Mini E-t GC-vel és most egy felszabályzott San Marco van a melóhelyen szintén SJ késekkel, otthon pedig a Kinu. Szerintem a Kinu simán hozza azt a minőséget, sőt jobb nála. Ez az én véleményem, de összecseng azért sokakéval. Nagyon jó és extra finom az állító mechanikája. Pontosan ugyan oda vissza állítható egy takarítás után. Nagyon nagy a szórás minőségben már kéziben is. Egy fém belű Kinu viszont egy atom villanást is kibírna. Már többször elmondtam, hogy szerintem a Kinu titka a pontosság. A Morse kúpos felépítés . Ez biztosítja a tökéletes központosságot a késeknek ami már fél siker, hiszen minden őrlő annyira jó amennyire pontos. Én nem hiszek a cnc-zett házba lazán illesztett mindenféle lemezekkel leszorított késekben és a fröccsöntött műanyagban. Ha veszel akkor 47-es késsel vagy nagyobbal vegyél, mert 58-as kosárhoz őrölni több ideig tart egy 38-assal. Az ember nem szívesen ugrik bele egy 100 ezres kézi hajtányba, de egész biztos vagyok benne, hogy nem bánnád meg. Ez egy vélemény....

Új hozzászólás Aktív témák