Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Sziasztok,
Mit tudnak ezek az olcsóbb philips/saeco főzők? Innék egy kicsit jobb kávét.. a kotyogós sz*r, a nespresso meg kényelmes de drága és nem főz igazi kávét, igaz nem is rossz de azért nagyon messze van egy közepes presszótól is.. elolvastam az összefoglalót, ha valami ajánlott darálóval kombinálom az úgy elmegy? Nem vagyok egy hatalmas ínyenc, hogy túl sokat áldozzak erre, szóval a legolcsóbb presszógépet venném meg, aminek a minősége is oké meg tudja kb. amit kell ...
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Srácok, honnan lehet jó kávét rendelni, amit pesten értelmes helyen helyben át lehet venni? Vagy valami pick pack pontra lehet kérni? Nekem a házhozszállítás nem játszik, sose vagyok itthon, amikor hoznák ...
-
-v-
addikt
702-be mekkora átmérőjű alátét kell? 6mm?
-
-v-
addikt
Értem, kösz
-
-v-
addikt
válasz sz.zs. #62683 üzenetére
Semmi extra, PID-es GC (vagyis coffee), rez vizterito, nyomas 9 barra allitva, VST szuro .. rezcso nincs.. graef 702 .. 15g-os VST-be 18g-mal duplak, 1:2 vagy 1:2.5, meg inkabb 35-40s hosszabb lefolyasok, ami bejon .. kavekalmaros kave tobbnyire, most el salvador vilagos meg guatemala kozepes van. Casmo itt van a szomszedban, hoztam mar parszor onnan is, de nekem azok tul furmanyos kavek meg a vilagos porik is .. nem vagyok ekkora spíler. Nagyon olaszos vonal se jon be, legjobban a kozepes porik vmi gyumolcsosebb kavebol, ami nem kenyes annyira, nekem eleg ez a szint, de mindig olvasgatom azert itt a tapasztalatokat
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz fragola.6035 #67739 üzenetére
A kávéikkal mi a baj?
-
-v-
addikt
Nem kell valakinek egy kínai 58mm fekete maroktamper? Egyengetőt akartam, gondoltam kipróbálom jó-e valamire de szart küldtek a kínaiak, sima talpú maroktamper, ez meg nem kell.
-
-v-
addikt
válasz fragola.6035 #68217 üzenetére
Ja, olvastam a kételyeidet, hogy túl nagy lapos felületek vannak rajta stb. hát, kiderül ja ...
-
-v-
addikt
válasz Peti...(16v) #68392 üzenetére
En a dupla utan is azonnal kivanok meg egy duplat
-
-v-
addikt
Nekem siman csak vannak ketsegeim, egy nyilt forumon mukodo tud-e lenni az ilyesmi "szabaly", hogy errol vagy arrol a markarol forumrol nem szabad beszelni, linkelni, akkor se, ha ott a legolcsobb vagy mas nem forgalmazza itthon. Mindegy is, ha ilyet akarsz betartatni akkor azon kivul, hogy neha elmondod, kell mas eszkoz is, nem mindenki ennyire regi motoros itt...irjatok ki jobb sarokba, topik osszefoglaloba stb. legalabb ...
-
-v-
addikt
Cimbinek kene, ti mit ajanlanatok, delonghi fozo meg kezi hario daralo, monsoon malabar vagy milyen kave az frissen porkoltbol amit erdemes ehhez? Nyilvan valami sotet porkoles meg valami egyszerubb olaszos kave, mit erdemes amibol a lehetosegek szerint jo kavet lehet fozni? Vagy valami espresso blend, palyotz esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz fragola.6035 #76717 üzenetére
Nálad nem várhatók felújított super jollyk mostanában?
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz fragola.6035 #76766 üzenetére
Ohó na akkor résen leszek.
-
-v-
addikt
válasz fragola.6035 #76766 üzenetére
Jól látom, hogy a fehér SJ már készleten van a webáruházban?
-
-v-
addikt
válasz fragola.6035 #77106 üzenetére
Fehér kiváló, rárabolok egyre
-
-v-
addikt
válasz GAgyiXyXy #78014 üzenetére
Én például egyáltalán nem értem, 2018-ban ez PID ez miért akkora luxus dolog, hogy nincs az új GC-ben sem, meg a silvia v5 vagy hanyadik generációjában még ma sem.. meg a legtöbb értelmes árú kisgépben? Egy c100 10 dollár, biztos nagyon drága lenne valamit beépítani gyárilag
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Nincs valakinél/nem tudtok eladó PID-es jó állapotú vagy felújított GC-t? Bratyesznak kéne lőnöm egyet
-
-v-
addikt
Nem kell valakinek egy motta egyengető? Több mint egy éve megvan, és arra jutottam, ízre azzal konzisztensen szarabb és üresebb a kávé
-
-v-
addikt
18g ridgeless VST kosár nem kell valakinek? Én nem használom ..
-
-v-
addikt
1 kilós kiszerelésű kávénál az jó módszer, hogy a negyedkilósok visszazárható zacsijait megtartottam, és abba szétadagolom, aztán azokat lezárom? Nem világos pöri, szóval többet biztos nem trükköznék.
-
-v-
addikt
Mondjatok pls pár jó decaf-ot ... P&Y? Most kalmár féle columbian supremo decafot próbálok be első körben.
-
-v-
addikt
Valakinek egy 15-ös VST kosár? (ridgeless)
-
-v-
addikt
válasz Peti...(16v) #88167 üzenetére
Egy 15-ös VST-m van, perem nélküli .. az esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Egy szinte új SJ késpár valakinek? Cseréltem F64 Evo-ra. Kb. 10-15 kiló kávét látott.
-
-v-
addikt
Egy csomó kávé nálam csak 3-4 héttel a pörkölés után lesz igazán jó .. addig sehogy nem állnak össze az ízek, nem tudok jót főzni belőle, aztán egyszercsak a helyére kerül és jó lesz. Ez pörköléstől, fajtától függ minek mennyi idő kell? Van amit pörkölés után pár nappal feltépek, és már teljesen jó .. persze annak is változik az íze folyamatosan, de van amelyik kifejezetten nem klassz 3-4 hétig. Vagy én vagyok béna?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest