Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz Csápájev #83720 üzenetére
Egy volt munkatárs sztorija ezzel kapcsolatban:
autószerelő, zsenge kezdő korában. Irodista hölgyek főzték és mérték a kávét mindenkinek.
A szokás az volt, hogy mindenkinek írták a napi fogyasztását, majd nap végén mindenki felballagott az irodaszintre és kifizette a cechet.Egyik nap emberünk a fárasztó munka végén kicsit leült pihenni. Vele szemben egy tükör volt, amiben észrevette, hogy a kezei már remegnek. Nem kicsit. Huszonéves srácnak.
Bement az irodista csajokhoz, akik közölték, hogy aznap 28 (!) adag kávéja volt meg. Na akkor húzta be a kéziféket a fogyasztással kapcsolatban. -
nyisziati
veterán
válasz SoundON #93454 üzenetére
A kés szerintem se mászkál, hajszálpontosnak tűnik. De a csavarfej mozgásával sincs baj, ahogy látom. Ha függetleníted a szemed az alátéttől, a csavarfej mozgása központos marad.
Egyedül az alátét kóvályog, de ennyi bárhol, bármilyen eszköznél előfordul. Amikor meghúzod a csavart, szemre nem biztos, hogy egy-két tizedmillimétert észreveszel. Mert ez nincs több.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Bazsee71 #93644 üzenetére
A Matiné kévézó is nagyon minőségi itallal vár.
Nem olcsó egyébként, de mindig veszek espresso-t vagy latte-t, ha arra járok.A WeLoveBudapest is írt róla.
-
nyisziati
veterán
válasz Peti...(16v) #95791 üzenetére
Ó, ha ezt tudom...
Nemrég jártam Vácon, még gondoltam is rá, hogy úgyis ráérek, benézek egy kávézóba, de végül mégis inkább hazaindultam.
Na mindegy, eltettem könyvjelzőbe a címet. A gugli térkép ezért is jó, mert legközelebb, ha arrajárok, szól, hogy ezt meg akartam nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 2 Fly More Combo FMC drón szett 3 akkuval - újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest