Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
horinori2
üzenetére
Ha 250-es TDS-t
mérsz az ozmózisos vizeden, akkor ott nagy a baj! Ez azt jelenti, hogy az összes betét és a membrán is már rég cserére szorul, de ekkora értéket látva én azt mondanám, hogy eleve rosszul lett összerakva. Olvasd még el amit jana86-nak írtam egyel lejjebb.
Vannak olyan egyébként drága berendezések amik visszakeverik a csapvízet a szűrtbe (merthogy "az milyen jó neked"). Ha ez olyan, akkor vagy szabályozható, vagy nem. Ha nem, akkor a helyedben kukáznám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- Diablo IV
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mérsz az ozmózisos vizeden, akkor ott nagy a baj! Ez azt jelenti, hogy az összes betét és a membrán is már rég cserére szorul, de ekkora értéket látva én azt mondanám, hogy eleve rosszul lett összerakva. Olvasd még el amit jana86-nak írtam egyel lejjebb.