-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphin
tag
Sziasztok! Remelem jo helyre irok. Fel eves GC tulajkent (2013) 1-1,5 havonta takaritom/vizkotelenitem a gepet, szinte napi hasznalatban van a gep. Az utolso takaritasnal szerszam hianyaban nem tudtam leszedni a felso szurotarto fem alkatreszt (nemtudom mi a rendes neve), de most sikerult, le kellett utogetni szinte a bojlerrol. Xavax tisztitoszert hasznaltam, kavefozokhoz valo vizkotelenito ha jol tudom. A problemam, hogy osszerakas - 2-3 atoblites utan ha sima vizet engedek at a gepen (kavet meg nem latott), a vizben apro fekete szemcsek jelennek meg... kb 5 teljes tartaly viz atnyomasa utan lett "szinte" szemcse nelkuli a viz. Ezt lehet tudni esetleg, hogy mitol van? Van valakinek hasonlo tapasztalata? Illetve ti mivel takaritjatok es hogy az ilyen fajta kavefozot? (lattam, tobb embernek is hasonlo gepe van itt)

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- További aktív témák...
- ELADÓ Radtel RT-910B többsávos kézi amatőr adóvevő
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- DJI Neo 4K AI vezérelt, dobozos, garanciális drón eladó ajándék töltő hubbal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest