- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphin
tag
Sziasztok! Remelem jo helyre irok. Fel eves GC tulajkent (2013) 1-1,5 havonta takaritom/vizkotelenitem a gepet, szinte napi hasznalatban van a gep. Az utolso takaritasnal szerszam hianyaban nem tudtam leszedni a felso szurotarto fem alkatreszt (nemtudom mi a rendes neve), de most sikerult, le kellett utogetni szinte a bojlerrol. Xavax tisztitoszert hasznaltam, kavefozokhoz valo vizkotelenito ha jol tudom. A problemam, hogy osszerakas - 2-3 atoblites utan ha sima vizet engedek at a gepen (kavet meg nem latott), a vizben apro fekete szemcsek jelennek meg... kb 5 teljes tartaly viz atnyomasa utan lett "szinte" szemcse nelkuli a viz. Ezt lehet tudni esetleg, hogy mitol van? Van valakinek hasonlo tapasztalata? Illetve ti mivel takaritjatok es hogy az ilyen fajta kavefozot? (lattam, tobb embernek is hasonlo gepe van itt)

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI RC2 drón távirányító
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs