- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundON
tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Kedves Csápájev és Peti...(16V)
Először is Parcival ezt a kérdést már lezártam, tehát őt nem kívánom a kérdésbe újból belekeverni, de ha Ti megszólítottatok a témában akkor válaszolok.
Hozzáteszem én sohasem lesek mások kijelentéseire célpontként. De ha valaki engem annak tekintve betalál és mindezt teljesen értelmetlenül, akkor arra válaszolok. Még az is lehet hogy határozottan, de ez nem meglepő ha valaki a semmiből egy "miaf@szról beszélsz te hülye gyerek tockossal" kapcsolódik be egy beszélgetésbe.
Szerintem egy ilyen fórumon nem leszólni, meg egózni, meg okítani kell egymást! Főleg nem házigazdaként flegmán kijelentve kérdezni ha valamilyen okból nem tetszik egy adott ember szubjektív hozzászólása. Ha már minden képen hozzá akar valaki szólni, akkor értelmesen cáfolja meg a másik kijelentését konkrét dolgokkal, jelen esetben más ugyan ilyen tudású és ennél olcsóbb őrlő nevével. Ne pedig azzal kapcsolódjon be egy beszélgetésbe hogy amit mond valaki az hülyeség, vagy túlzó, vagy megalapozatlan.
Rég nem az őrlőről szól ez az egész, hanem a stílusról. És sajnálatos ha ezt a pikírt stílust pont egy házigazda
tolja.Amúgy meg nyelvtanilag teljesen helyesen, vesszőkkel elválasztva és érthetően fogalmaztam meg amit írtam, szóval igen is nagy adag rosszindulat és kötekedésre való hajlam kell ahhoz hogy félreértse valaki. Akinek írtam az nem értette félre. Vagy ha igen, akkor azt kulturáltan magában tartotta.
Ha egymás után olvassátok érezhetitek hogy míg az egyik egy kávézásba teljesen belecsavarodott újonc topiktag lelkes, szubjektív élmény leírása egy kávéról és egy őrlőről, addig a másik egy egyszerű, kijelentő kérdésbe bújtatott szimpla b@szakodás!
Na innen indult ki az egész. Ezt nem én vittem el rossz irányba... a többi meg jött magától.Remélem ezzel már tényleg abbamarad ez a szánalmas lelkizés. Tök unalmas.
AMÚGY MEG BOLDOG ÚJÉVET ÉS MÉG TÖBB JÓ KÁVÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RAM topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest