-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
sztem a sima IMS a
legjobbanlegsokoldalúbban felhasználható kosár, nálam az mindennél hozza a kötelezőt, hülyeség a legjobban szó, de nem tudom értelmesen leírni... A rekenka tud ilyet mint fentebb a képeken a VST/ Strada meg néha tud kevesebb testet produkál, igazából mindegyik jó valamiben, én most egy 3 hónapja csak IMS-t használok, elötte meg a strada pörgött sokat
Talán úgy tudom a legjobbam megfogalmazni, hogy az IMS produktumába még nagyot nem csalódtam, de a stradába meg volt, hogy a jó fenéért nem akart szépen lejönni az a hülye kávé, és testetlenebb is volt sokkal. Aztán egy jó filter pörinél ahol amúgy sincs valami óriási test a VST-vel valahogy komplexebb ízeket tudtam tolni, ha meg finomabb kit érdekel a test. Szóval ez egy ilyen fura dolog, Kv válogatja
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest