- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
nyaralás, első kávéfőzős nap, most hoztam a V60at is, a múltkor emlitett kávézóban kóstolt filterrel. mini-millt random kitekertem valahova, kb törmelék lett nem is őrlemény, gondoltam magamban, na ez lefolyó lesz, de azért felöntöm. kancsóm nincs, a vizforralóból ömlik a viz, finom öntésre esély sincs. 3 részletben öntöttem rá, 2 perc alatt megvolt mindenestől. itt már a mosogató irányába tendáltam. Megszagolom, "na! ez jó". korty melegen "nem is rossz", hagyom kicsit hülni, utána megittam. teljesen jól hozta az izeket. fene se érti ezt, mindent elrontottam amit lehetett és mégis tök jó kávé lett
tanulság talán, hogy a legfontosabb a jó kávé, az összes többi másodlagos.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tanulság talán, hogy a legfontosabb a jó kávé, az összes többi másodlagos.