Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
válasz
lumija620
üzenetére
Nekem anno a Skertont javasolták a Mini helyett, méret és minőség szempontjából. Minivel nincs tapasztalatom. Rhino-t mondják a legjobbnak, de akkor nem sikerült a nyomára akadnom.
Újabb kérdéssel állnék a társaság elé. Ma sikerült a gyári dupla szűrővel egy egész jót csapolnom, mondhatni eddig a legjobbat, rögzítettem is. Pár apróbb spricc még van, azonban jó a lefolyás, az íze éppen kicsit lett csak keserű (94 °C). Réz vízterítőt kapott a gép, gondolom kevesebbet hűl rajta a víz, egy fokkal lejjebb megyek a következőnél. A szűrőbe ~14g őrleményt tettem (nincs még 0,1g-os mérlegem). Miután kész lett a kávé, kóstolgattam, csak utána vettem le a kart, itt jött a probléma: feltapadt az őrlemény a felső szűrőre. Sajnos már tegnap is így jártam. 14g alá kéne venni a mennyiséget, vagy egyből lekapni a kart? Ezt mitől fordulhat elő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest