- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Nekem VST-ből simpla van, és annyival ennél sem jobb a Reneka, mint gondoltam. Csak kellett egy köztes szűrő a VST 7g és a 21g-os (átlag ennyi megy bele, gőzöm nincs mennyi a névleges töltőtömege) noname közé (a 21g nekem már sok, a 7g még 9g-al töltve is néha kevés, főleg éjszakai műszak után). Mivel épp most ment el a Podos gép, ezért úgy döntöttem a szeptemberig tartó "nem veszek több kávés cuccot" fogadalmat megszegem egy kicsit (meg már tuti, hogy kitart az espresso láz szeptemberig, így okafogyottá vált maga a fogadalom is LOL). Szóval a VST mellé én tuti nem vennék ugyanakkora Renekát, mert nem éri meg szvsz. Az más, ha akarsz valamit a szimpla és a 20g-os VST közé, akkor már azért is megéri a Reneka, hogy legyen egy ilyen is. Abban biztos vagyok, hogy a VST tartósabb cucc. Hogy a Renekába préselt háló meddig bírja, gőzöm nincs, de nincs az az érzés, hogy "örök darab", és tisztítani is macerásabb. Meg nem bántam, persze, legfeljebb picit megugrik a kávé fogyasztás egy darabig.
U.I. mivel a naked csapolást senki nem kritizálta, ezért elfogadom jónak (biztos vagyok benne, hogy ha szar lenne, már írtak volna többen LOL)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest