Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hétvégi baráti nyaraláskor véletlenül ittam egy szarvasis gőzgépes [ na itt most megálltam a gépelésben, minek is nevezzem ] szóval folyadékot. Lassan 3 éve már hogy nem ittam ilyet, megfakult emlékeimben nem voltak rémségek. Na most már vannak...
Másnapos voltam, jó szívvel adták, de nem a másnaposság miatt ment le nehezen. Volt is benne 2 kanál cukor, de annyit ért, mint szomjas lónak szájbaköpés. A szaga az a klasszikus főtt zacc, amit a "mi fajtánk" = " az eszpresszó népe" már messziről fintorogva érez meg, az állaga sűrű, nem tiszta, a teteje olajos, hát szóval a klasszikus "kávé". Az ízét hagy ne próbáljam meg leírni. Ráadásul az alapanyag asszem tchibo family tégla volt... az sem segített. De azért kíváncsi lennék egy durvára darált jó alapanyagból és egy ilyenből szarvasin "gőzölt" anyag összehasonlítására. Kijönne-e markánsan a két rosszból melyik a jobb?
Azt mondták érkezéskor a többiek, hogy "juhúú, van kávéfőző is..". Megörültem, bementem, de mondtam, hogy nincs. De erősködtek, hogy ott van. Mondom de nincs. Aztán mutatták a gőzkazánt, mondom ez melegvizet csinálni jó lehet, de ez nem kávéfőző.
Le voltak lombozódva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI RC2 drón távirányító
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Le voltak lombozódva.