- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hétvégi baráti nyaraláskor véletlenül ittam egy szarvasis gőzgépes [ na itt most megálltam a gépelésben, minek is nevezzem ] szóval folyadékot. Lassan 3 éve már hogy nem ittam ilyet, megfakult emlékeimben nem voltak rémségek. Na most már vannak...
Másnapos voltam, jó szívvel adták, de nem a másnaposság miatt ment le nehezen. Volt is benne 2 kanál cukor, de annyit ért, mint szomjas lónak szájbaköpés. A szaga az a klasszikus főtt zacc, amit a "mi fajtánk" = " az eszpresszó népe" már messziről fintorogva érez meg, az állaga sűrű, nem tiszta, a teteje olajos, hát szóval a klasszikus "kávé". Az ízét hagy ne próbáljam meg leírni. Ráadásul az alapanyag asszem tchibo family tégla volt... az sem segített. De azért kíváncsi lennék egy durvára darált jó alapanyagból és egy ilyenből szarvasin "gőzölt" anyag összehasonlítására. Kijönne-e markánsan a két rosszból melyik a jobb?
Azt mondták érkezéskor a többiek, hogy "juhúú, van kávéfőző is..". Megörültem, bementem, de mondtam, hogy nincs. De erősködtek, hogy ott van. Mondom de nincs. Aztán mutatták a gőzkazánt, mondom ez melegvizet csinálni jó lehet, de ez nem kávéfőző.
Le voltak lombozódva.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Óra topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Le voltak lombozódva.