Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Hétvégi baráti nyaraláskor véletlenül ittam egy szarvasis gőzgépes [ na itt most megálltam a gépelésben, minek is nevezzem ] szóval folyadékot. Lassan 3 éve már hogy nem ittam ilyet, megfakult emlékeimben nem voltak rémségek. Na most már vannak...
    Másnapos voltam, jó szívvel adták, de nem a másnaposság miatt ment le nehezen. Volt is benne 2 kanál cukor, de annyit ért, mint szomjas lónak szájbaköpés. A szaga az a klasszikus főtt zacc, amit a "mi fajtánk" = " az eszpresszó népe" már messziről fintorogva érez meg, az állaga sűrű, nem tiszta, a teteje olajos, hát szóval a klasszikus "kávé". Az ízét hagy ne próbáljam meg leírni. Ráadásul az alapanyag asszem tchibo family tégla volt... az sem segített. De azért kíváncsi lennék egy durvára darált jó alapanyagból és egy ilyenből szarvasin "gőzölt" anyag összehasonlítására. Kijönne-e markánsan a két rosszból melyik a jobb?
    Azt mondták érkezéskor a többiek, hogy "juhúú, van kávéfőző is..". Megörültem, bementem, de mondtam, hogy nincs. De erősködtek, hogy ott van. Mondom de nincs. Aztán mutatták a gőzkazánt, mondom ez melegvizet csinálni jó lehet, de ez nem kávéfőző. ;] Le voltak lombozódva.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés