Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [mefistofeles:] "Kezdő Gamer gép" őrület.
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Picco:] mi tortenik az ITCafeval?
- [Re:] Puretrak Valor
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [MasterDeeJay:] Egy kis upgrade a gépemhez. IBM M122 billentyűzet
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
ki kéne mérni igazából, hogy mi történik, mert egyáltalán nem olyan nehéz ám emelkedő hőkarakterisztikájú csapolást csinálni. hogy messzire se menjek, az én gépem is képes rá, mértük a kilépő vízhőt és 3 fokot emelkedett csapolás alatt. szóval úgy volna az igazi, ha tudnád mérni a kilépő vízhőt és ahhoz lőnéd be ezt a csőkígyót.
ráadásul nálam is onnan indult az egész, hogy picit szőkülnek a duplák, ügyeskedjünk, aztán a végén kiderült, hogy ez biztos nem lehetett az oka
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.