Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Állítottam a darálón, most kicsit lassabban főtt le, más ízek is elő jöttek. Asszem ma megdöglök a sok koffeintől. :)
Anno e61 DB gépem volt, ezzel simán készítek olyat, mint anno azzal (vagy csak megkoptak az emlékek). Árban meg bőven van különbség. Ims szűrőre beruházok majd, nem nagy kiadás, kell egy disztributor, és egy wdt tool is.
A kávé amit vettem nem rossz, de nem lesz a kedvencem, kicsit savasabb, mint amit szeretek, de az is lehet, hogy csak elszoktam 6 év brikkázás és bolti téglázás után.
rastacsz ( vagy ahogy szegeden ejtik: rasztás):
Kell alá indukciós alátét. Tescoma-t vettem, top minőség, hasonló mint a gyári 9B. 3 pici ponton érintkezik a lappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- Processzorok Olcsón Garanciával
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest