- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ronin s8
üzenetére
igen, de szerintem ezt legalább ezerszer elmondtam, már én is unom (és egyébként nem csak a giottóra vonatkozik, mert alapvetően az összes home e61-hx egy szétcsicsázott, csillogó, krómozott izé. de a giotto még azon belül is csicsázott azzal az oldallappal)
egy qm 0800 ezekhez képest vénuszi szépség, visszafogott, letisztult, minden vonala az egységes, nem hivalkodó dizájnját szolgálja, nulla öncélúsággal.
az e61 ilyen felvágós, villogós, hivalkodós izé. de ez az én véleményem, és abszolút nem a belsejéről szól, csak arról, amit a kinézetével sugall. gipszstukkók közé való, de komolyan. (oké, a gs/3 dizájnja még hivalkodóbb, ahhoz képest meg a giotto egy visszafogott elegancia)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- darkFlash CF8 Pro
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Autós kamera eladó
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest