Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Viszont en olyat is hallottam, hogy "utanad kerdeznek" ezugyben... nemhivatalosan, hanem banki ugyintezonek kiadja magat, vagy mas m.tarson keresztul... igaz, pletykaszinten, ezert nem irom le hogy melyik cegrol mondtak, de biztosan van alapja, mert HR-es korokben meg voltak szigoritasok, hogy mikor mit adhatnak ki (akar azt sem, hogy ott dolgozik-e, bar persze ez a portan kapcsolast kerve is kiderulhet...).
-
chabeee
aktív tag
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Nálam mindenhol megkérdezték (~15 esetben), de nem mondtam el, pont a fent említett okok miatt.
-
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
+1, soha nem is kérdezték, de nem is mondtam volna meg, semmi közük hozzá.
Csak az aktuális bérezési igényemet közlöm az interjún. -
Ursache
senior tag
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Kerdezni szabad.
-
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
+1, en is voltam mar par helyen interjun, de soha nem kerdeztek ilyesmit
-
EQMontoya
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
A piac kegyetlenül áraz.
Nem fogsz tudni egy ugrásból nagyot lépni, mert ugye mindenhol kérdeznek a korábbi fizetésedről, és nem fognak 120%-ot ráajánlani, ha +60%-ért is tuti, hogy váltasz.. Ebből pedig következik, hogy ez a szint a 3. melóhely előtt nem érhető el. Jöhet persze most mindenki, hogy Ő már két egymást követő évben kapott összesen 30% emelést, és mekkora király, de ez nem egy fenntartható folyamat. Majd látja mindenki. Persze minden cég kivétel, csak igazából egyik sem.
A másik pedig az, hogy nagyon számít, amit mondasz. Télen történt, felkeresett egy fejvadász, C++ fejlesztőt keres. Bosch, robot autó fejlesztésre, mert látja, hogy van autóipari fejlesztésben tapasztalatom. Gyorsan a lényegre is tértünk, kiderült, hogy a bérigény is egyezik, csak Ő bruttóban, én meg nettóban gondoltam. Hát jó, de aztán hirtelen lett egy másik pozija, ahol elérhető az 1M+ bruttóban. Milyen furcsa, hogy ezt elsőre nem is mondta, ugye? Hát, kéremszépen, annyi történt, hogy elsőre beárazott kor alapján valamilyen szintre, majd a bérigény és a jelenlegi fizu alapján gyorsan egy másikra, és máris nyílt egy kapu.
Mókásan működnek a dolgok kishazánkban... -
Mercutio_
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ja, csak most meg is adják
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sutszi: próbálkozni lehet, ha nem számít a tulajnak a +15-40k mert a mostani bérlő bevált és ez fontosabb, akkor hurrá, de haver is azt a választ kapta, hogy semmi gond, 2 hónap a felmondási idő, mostantól ketyeg, holnap már hirdetik is a kéglit.
-
FLx
addikt
Ez szerintem pont nem pech. Megmondod, hogy váratlanul ért ez a 40% plussz meló, és te ennyi pénzért ezt nem csinálod. Így már az indoklást meg is adta ő maga. Amúgy soha nem adnának sehol 40% emelést, gondolom azt tudod. De így a sokkal több melóval, még van pár százalék esélyed.
ps. Amúgy az átalakult a mérnöki piac, nem ad okot az emelésre, legalábbis ez a tapasztalat. Ez olyan, mint amikor a lakástulajdonos elolvassa az újságban, hogy már mennyire drága minden albérlet, és jó, akkor ő is duplájára emeli a bérleti díjat. Nem egy helyen magyaráztam már el, hogy ez nem éppen így megy.
-
Atos23
senior tag
Egy tanácsot szeretnék kérni. Kaptam egy ajánlatot, amit nem fogadtam el, mert a jelenlegi cégemben látok fejlődési lehetőséget, és a csapatom is szeretem. Ezzel egy időben jelezni szerettem volna a vezetőnknek, hogy kicsit átalakult a mérnöki piac, több pénzért adom magam. A beszélgetést a hosszú hétvége utánra időzítettem.
Pechemre a hosszú hétvége előtt elkapott, és megmondta, hogy még idén ASAP bővül a felelősségi köröm, kb. 40%-al több feladatot kell vállalnom, egy teljesen új tevékenységi körrel kapcsolatos téma miatt.
Persze plusz pénzt nem említett.
Ha most beidőzítek vele egy emelős beszélgetést az nem jön ki kissé gázul?
Főleg úgy, hogy Ő 40%-al több melót említett, és én pont 40% emelést akartam.Mindenképpen leülök vele beszélgetni. Terveim szerint 100% őszinteségre készülök, elmondom neki, hogy éppen beszélni akartam vele, de ő gyorsabb volt.
-
-
mandleee
tag
Sziasztok!
Kaptam egy fejvadásztól ajánlatot LinkedIn-en.
Currently I have an exciting project for an Android Developer in The Netherlands with a Fortune 500 Company. It is a 1 year project with possible extension.
The daily rate is €425
Are you interested in having a chat about this?
Ez a napi díj valós? Hol itt az átverés?

-
Ursache
senior tag
java dev
szerintetek ezert mennyit lehet kerni (realisan..)? -
axioma
veterán
válasz
szabop27
üzenetére
Szerintem nincs ellentmondas, mindossze annyi, hogy nem a kikoltozo, hanem a mar ott lako szemszogebol nezik. Ahol nem az szamit jobban, hogy ismeri-e az olcso helyeket, hanem hogy milyen az atlagos eletszinvonal, es az ahhoz szukseges atlagos koltesi mertek van ertelemszeruen feltuntetve. Azt ilyen adott helyi atlagbol nem fogod megtudni, hogy a Bp-i szinvonalat Nemeto-ban mennyiert tudnad fenntartani; mas kerdes hogy hosszabbtavon a kitelepulok is - megfelelo szorassal - a kinti szinvonalat veszik fel...
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
A numbeo-n feltuntetett atlag araknal joval olcsobban is be lehet vasarolni, ha az ember odafigyel, es tudja, hogy mit hol kell megvenni.
Ehhez persze kell a helyismeret, es az meg nincs egy frissen kikoltozonek. Az elejen nagyjabol annyi lesz a megelhetes amit ott is irnak, aztan szepen megtanulja, hogy hol lehet sporolni. -
szabop27
tag
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Ha gondolod lefotózom a legutóbbi vásárlás számláját
.Liter friss tej 0,42€, 1kg körte 1,3€, doboz tojás 1,19€ stb... És nem, ezek nem a legolcsóbb termékek. A határátkelő blogon is rendszeres probléma, hogy a monitor túl végéről jobban tudni, hogy a világ másik felén mennyi az annyi
. -
szabop27
tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Èn 50km-re lakom Heidelbergto"l. Ha az elso" hónapok nem több 2-nél, akkor nincs gond, de a 3. hónapban már nem árt a mérleg másik oldalára is pakolni
. Boltban vasarolni nem több, mint otthon. Tömegközlekedésre felno"tt bérlet ~60€, üzemanyag olcsóbb a hazainál.
A lakhatás a kérdés, mert ha le kell tenni a 2 hónap kauciot, akkor az összeg fele már el is tu"nt. -
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Valaki ismeri esetleg Heidelberg-et? Mennyire elég 2 embernek 2k Eur az első hónapokban?
Előre is köszi!

-
Gabró
tag
válasz
Handball94
üzenetére
A munkaltatonak kell fizetnie 1,5% szakkepzesi hozzajarulast is, igy 870 lesz a vege 450 nettonak.
-
Yodafon
őstag
válasz
Handball94
üzenetére
Azért ez gáz.. nagyon gáz. Egyszerűbb ha csinálok egy céget Szlovákiában és mint alvállalkozó jelentkezek

-
Handball94
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Valóban, ha nincs sem családi kedvezmény a munkavállaló részéről, sem szocho kedvezmény a munkáltató részéről, akkor 450 nettó 676 bruttó és még rászámolva 27% szocho (szociális hozzájárulási adót) 858 ezer Ft-ba kerül a munkáltatónak havonta.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Nincs ezer meg egy féle trükközés.
Ha nincs gyereked és egyéb adókedvezményre jogosító nyavalyád, akkor a kialkudott bruttó béred * 0.665 lesz kb a nettód.Szóval a 450 nettó az 676 692 forint bruttóban.
Nincsen semmiféle trükközés és a cégnek ha 676k a bruttód, akkor ebből tudja, hogy mennyibe kerülsz neki és pont nem érdekli, hogy Józsi a 3 gyerekével kb egy az egyben meg is kapja ezt, míg Géza, akinek nincs gyereke, ebből csak 450-et tarthat meg.
[egyébként többe leszel nekik ilyenkor, mint 676k, mert van a munkáltatói oldalon még némi adó rá, ez ilyen bújtatott bruttó, hogy ne vedd észre, hogy ~900k-ba fájsz a munkáltatónak, csak a 900-676 közötti rész a munkáltató adójaként van elszámolva, ezért nem látod. Valójában instant 50% körüli az állam elvonása a fizetésedből]
-
Yodafon
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Tévedsz teljesen bejelentett vagyok.
Ja és igen elnézést. 27 évesen nőtlenül, gyerektelenül. 
És hogy miért a nettót kérdezem? Mert számomra az a releváns összeg. Abból fogok kenyeret venni és lakbért fizetni :V Tudom hogy a bruttó számít a cégeknek de mivel ezer és egyféleképpen trükközhetnek vele ezért inkább az érdekel amit 100% hogy megkapok. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Kukipapa_rr
üzenetére
Gondolom borítékban fizetik most... (kkv)
-
Kukipapa_rr
tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Miért a nettót kérdezed? A korábban linkelt felmérés is pont emiatt volt használhatatlan.
Nettó 450e az kb. bruttó 525e bruttó, ha három eltartott gyereked van és kb. 680e, ha egy sincs.
Multik bruttót fognak fizetni. Akkor most 525e-ről vagy 680e-ről beszélünk? Nagyon nem mindegy.
-
Yodafon
őstag
Hali
Szerintetek 4.5 év Java EE (2.5) és Spring(2) fejlesztő tapasztalattal reális a 450 nettó? Momentán KKV-nél vagyok de szeretnék multihoz átmenni.
-
Sziasztok!
A betegszabadsag a fizetes hany %-a? Jol tudom, hogy 70?
Koszi!
-
adalbert1
veterán
Ez a 30% már jobban hangzik, mint a fentebbi hozzászólások - közben pozícióban is léptél előre?
Jhonny06: ha a cég mondana fel, akkor 3 év után 1 hónapot kellene adniuk, szerintem ez a minimum amit érdemes kérni, én megcéloznám legalább a kettőt (vagy a hármat - kérdés, hogy miért közös megegyezés, inkább te mennél, vagy ők küldenének el) - persze, akkor lehet, hogy felmondanak rendes felmondással, és csak 1-et fognak adni.
-
kovsol
titán
válasz
adalbert1
üzenetére
Csapat függő is. Vannak csapatok ahol inkább kevés ember kap emelést de azok nagyobbat, van ahol meg mindenki kicsit. Meg vannak területek ahova jobban nyomják a pénzt. Nekem három év alatt pont 30% fizu emelésem volt az IBM-ben.
De inkább az a jellemző, hogy a végsőkig halogatják az emelést. -
Sziasztok!
Közös megegyezéses felmondásnál kb. 3 év munkaviszony után hány havi bért "érdemes" kérni (felajánlották)?
-
-
adalbert1
veterán
Akinek már van tapasztalata az IBM-mel: mennyire jellemző ott a bérfejlesztés? Vagy csak max. valami infláció követő 1-2-3%-okat lehet kapni, többet csak akkor, ha van jobb ajánlatod máshonnan?
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ha tényleg nagyon-nagyon elégedettek veled, akkor lengess be 15-20%-ot kulturált stílusban. Bátraké a szerencse.

-
EQMontoya
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Szerintem már most is kicsivel átlag feletti, mondjuk 500 simán ok lehet, de többre azért ne számíts.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Eszemben sincsen ugrálni

Mint mondtam, nagyon szeretek itt dolgozni és elégedett vagyok mindennel.Meg fogják kérdezni, hogy mennyit szeretnék, meg majd mondanak valamit, hogy mennyit adnak.
De biztosan tudom, hogy kapok, csak a mértéke a kérdés.
Csak kíváncsi vagyok, hogy kb mi a piaci ár.De akkor ezek szerint már most is annyit kapok?

-
EQMontoya
veterán
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ez azért ennyi tapasztalattal korrekt, én a helyedben azért nagyon nem ugrálnék.
-
CyberPunk666
senior tag
Nem sokára téma lesz a béremelés nálunk és kíváncsi vagyok, hogy szerintetek kb mi lenne a reális bér.
Villamosmérnök diploma, beágyazott C fejlesztés.
1 év heti 40 órás gyakornokoskodás máshol, majd 1 év főállás ennél a cégnél.Alapvetően elégedettek velem, sok dicséretet kapok. A főnököm kiemelte, hogy nagyon önállóan tudok dolgozni. Mástól visszhallottam, hogy azt mondták rám a főnökék, hogy én vagyok az egyik legjobb.
Bruttó 400-zal vettek fel, amit a próbaidő végén (előzetes megállapodás nélkül) visszamenőlegesen 450-re emeltek.
Egyéb juttatás a 13. havi, a caffetéria, meg tavaly még arra a két hónapra is kaptam prémiumot.
Nem akarok váltani, mert amúgy a csapat remek, jól érzem magam itt, lehet fejlődni, szeretem úgy az egészet, de érdekel, hogy kb mennyi a reális béremelés.
Vagyis inkább bér, nem is emelés, mert tudom, hogy adott helyeken a béremelési hajlam az nagyon változó.
Nálunk szerintem jóval nagyobb a hajlandóság az emelésre, mint amit itt a legtöbben felvázoltak. -
válasz
golfvariant
üzenetére
Ez erősen munkakör és bérfüggő is. Haverom is könnyedén csikart ki bruttó 300-as kezdőfijuára 10-20%-os emeléseket. De ahogy láttam, minél magasabb az összeg, annál nehezebben emelnek rá.
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Fizetésemeléssel kapcsolatos kérdés: pályakezdőként, pont egy éve vagyok a cégnél (nagy multi). Új közvetlen főnököm lett, a régitől a leköszönés alkalmával egy nagyon szép ajánlólevelet kaptam. Szeretnék fizetésemelést kérni, egyrészt úgy érzem hogy szakmailag indokolt lenne, másrészt az utóbbi időkben olyan megkereséseket kaptam, hogy magammal szúrnék ki, ha nem kérnék.
Az ajánlólevélre hivatkozva illik/érdemes kérni, vagy mi ennek ilyen esetben a menete?
-
FLx
addikt
Ha jót akarsz magadnak, semmi esetre se vállald el alvállalkozóként. Alapból 950+ÁFÁ-t kéne számláznod havonta nekik, de ha számolom a 22 nap körüli szabadságot, akkor inkább majdnem 1,1-et. És akkor még jön a többi juttatás, amitől esetleg az adott cégnél eleshetsz. Cserébe nincsen szabadságot soha, kb, bármikor kirakhatnak, úgy ugráltatnak ahogy akarnak, azt kérnek rajtad számon amit akarnak, olyan kötbért és egyéb szerződésszegési díjakat írnak a szerződésbe, amivel akár a teljes vagyonodat elvesztheted és stb. És persze akkor fizetnek, ha éppen olyan kedvük van, ha nincs szerencséd, akkor 3 vagy akár 6 hónap késésekkel. Én egy ilyen bulival majd minden tartalékomat feléltem egyszer, annyit csúszott a fizetés (értsd. több mint 6 hónapig nem láttam pénzt).
Ha most újra ilyesmibe vágnék, akkor csak úgy, ha egy évre elég tartalékom van és a sok szívás komplenzálására kérnék 1,5 millát per hó. Pozitívum lehet, hogy több szabadidőd marad, ha alvállakozóként csinálod, de az alvállakozó dolgozhat vasárnap meg nemzeti ünnepen is 12 órát, az senkinek se fáj.

Még valami, a napidíj nagyon veszélyes üzem, ha a szerződésben nem rögzíted, hogy az adott cégnek minimum mennyi órát kell lehívnia tőled egy hónapban, mert ha éppen nincsen elég meló, akkor simán nem kérnek belőled, neked meg lesz egy számlád hónap végén mondjuk 10 óráról és az nem sok pénz.
Ugyanígy a másik hónapban kérhetnek tőled akár 200 órát is. Viszont ha minden hónapban 168, 176 órákat számlázol évekig, akkor könnyen előszedhetnek téged és őket is, bújtatott foglalkoztatás miatt, bár szerencsére nekem ilyen gond nem jött elő. -
axioma
veterán
Szigoruan szvsz.
Annyit nem fognak fizetni, hogy ugyanugy jarj (hosszutavon)... akkor nem akarnanak vallalkozoit, ha nem arra gondolnak, hogy az ado/jarulek/stb. elkerules megfelezese miatt olcsobb lesz nekik. Vagy epp azert, mert szep nagy szamok jonnek ki igy konnyu beleugrani, ami csak kesobb derul ki a vallalkozo szamara, hogy megsem nagy annyira, mint gondolta/erezte.
A brutto fizudnak majdnem 1.3x-osa a berkoltseg (tok mind1, hogy ok vagy te adozod le, ha normalisan adozod), es evente 200(!) nappal szamolva kovetkeztess vissza. (Azert 200, mert az unnepnapok, szabadsag, betegszabi varhato erteke, ilyesmik elvisznek egy csomot. Na jo, max. 210. Azt a br.800-at ennyiert es nem tobbert adjak.) -
Sziasztok!
Még sohasem dolgoztam alvállalkozóként, ezért kérdésem leginkább ezekhez a kollégákhoz szólna. Megkerestek egy ajánlattal (Adattárház fejlesztő/BI elemző). Bruttó 800+juttatásokat mondtam rá kapásból főállásban, de megkérdezték, hogy mennyiért vállalnám alvállalkozóként napidíjjal. Ti mit gondoltok? Pénzügyi szektor.
-
chabeee
aktív tag
válasz
proci985
üzenetére
Én pont ebben a helyzetben vagyok. A jelenlegi munkám nem fejleszt egyáltalán, egyedül vagyok fejlesztő, egy projektet viszek és ehhez tartozó feladatok is elenyészők. Megcsináltam az alapot, amit csak kiegészítés követ már több, mint 3 hónapja (fél éve vagyok a cégnél). Inkább a megbeszélések mennek beszállítókkal való egyeztetés, becslések, de tényleges fejlesztés nincs. Ezért kénytelen vagyok otthon dolgozgatni, hogy elérjem azt a fejlődési szintet amit régen, aminek úgy néz ki meg lesz az eredménye.
-
Brave_86
aktív tag
Sziasztok !
Szerintetek mennyi a reális bér alkalmazás üzemeltetés pozícióban? Felmerült a munkaváltás lehetősége és azért érdeklődöm, hogy mennyit lenne érdemes és reálisan kérnem az új helyen.
Munkavégzés helye: Budapest; Munkatapasztalat: >6 év; MsWin, Linux, MsSql, Oracle tapasztalattal
Fejlesztői cégnél dolgozom, alktám pozícióban. Jelenlegi fizu: bruttó:450k +havi ~20k(nettó étkezési+utazási utalvány) + bónusz évvégén 1 havi fizu
pl valami hasonló munkakörnél
Biztosítói folyamatokat támogató (Microsoft) rendszerek és interfészeinek üzemeltetése (telepítés, adminisztráció, felügyelet, karbantartás, konfigurálás, frissítések és javítócsomagok telepítése, hibaelhárítás, probléma elhárítás, stb.);Teljesítmény elemzés, optimalizálás Microsoft környezetben;Fejlesztési projektben szakmai támogatás nyújtása;Specifikált igények szerinti paraméterezések elvégzése a fejlesztést nem igénylő módosítások esetén;Tesztelés támogatás;Felhasználók támogatása;Rendszerüzemeltetéshez kapcsolódó dokumentációk karbantartása.
Elvárások: Szakirányú felsőfokú informatikai végzettség és többéves szakirányú tapasztalat;MS-SQL magas szintű üzemeltetői és felhasználói ismerete;Windows operációs rendszeren szerzett üzemeltetési és alkalmazás adminisztrátori gyakorlat;Rendszerszemlélet, analitikus gondolkodásmód, jó problémamegoldó készség;Önállóság, stressztűrő képesség;Ügyfélorientált, szolgáltatói szemlélet;Jó kommunikációs készség; -
proci985
MODERÁTOR
válasz
MrSealRD
üzenetére
van akozott kulonbseg amikor az ember otthon haxolja a sajat hobbiprojektjet es amikor a kinullazott tovabbfejlodesi ido miatt az embernek otthon a szabad orait kell beletolnia abba, hogy el tudja vegezni a munkajat. utobbi is lehet siman oke amig az ember valamit nyer rajta, de ha a 40oras munkahet folyamatosan szignifikansan hosszabbodik, a taskokon pedig a munkavallalo nem nyer semmit, az hosszu tavon ellenerzest fog okozni. pl mert a munka miatt "kotelezo" hobbiprojekt elvonja az idot a sajat hobbiprojekt elol.
-
shine77
csendes tag
Egy informatikus folyamatosan fejleszti magát, ez szerintem alap.
Kérdés:
Milyen SAP fejlesztői napidíjjak mennek most, pl 5-10 év tapasztalattal? -
proof88
addikt
Ha felhívnak, akkor megmondod hogy:
a) még gondolkodsz, de segítene ha egy kicsit nagyobb összeget kapnál. Erre megkérdezik hogy mennyire gondoltál, elmondod, majd később visszahívnak hogy ok, megadják;
b) kaptál ellenajánlatot (másik cégtől/aktuális cégtől). Ekkor kapsz tőlük az eredeti ajánlathoz képest ~10%-kal magasabb ajánlatot.
Legközelebb meg inkább magasabb összeget kérjél és akkor nincs gond.

-
Hogy tudnám egy ajánlatból kifacsarni a maximumot? Fillérre pontosan annyit adtak amennyit kértem (viszont elkezdett egy másik munkáltató licinálni).
-
adalbert1
veterán
válasz
freaghill
üzenetére
Én is hasonlón gondolkozom egy ideje, hogy dba-ként milyen irányba lenne jó továbbfejlődni (a saját gyenge pontjaimat ismerem, azokon próbálok is fejleszteni, viszont munka mellett azért nehezen veszem rá magam az olyan új dolgok tanulására, amik nem kapcsolódnak szorosan a munkakörömhöz) - hosszú távon szerintem az automatizálás és a cloudba költözés azért meg fogja nyirbálni az üzemeltetéssel összefüggő állások számát (illetve át is strukturálja, nyilván vannak olyan folyamatok, amik nehezebben optimalizálhatóak, de kevesebb munkáltató lesz majd a piacon).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Ja és igen elnézést. 27 évesen nőtlenül, gyerektelenül.