Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- PXL_20260113_121044409
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Egy tanácsot szeretnék kérni. Kaptam egy ajánlatot, amit nem fogadtam el, mert a jelenlegi cégemben látok fejlődési lehetőséget, és a csapatom is szeretem. Ezzel egy időben jelezni szerettem volna a vezetőnknek, hogy kicsit átalakult a mérnöki piac, több pénzért adom magam. A beszélgetést a hosszú hétvége utánra időzítettem.
Pechemre a hosszú hétvége előtt elkapott, és megmondta, hogy még idén ASAP bővül a felelősségi köröm, kb. 40%-al több feladatot kell vállalnom, egy teljesen új tevékenységi körrel kapcsolatos téma miatt.
Persze plusz pénzt nem említett.
Ha most beidőzítek vele egy emelős beszélgetést az nem jön ki kissé gázul?
Főleg úgy, hogy Ő 40%-al több melót említett, és én pont 40% emelést akartam.Mindenképpen leülök vele beszélgetni. Terveim szerint 100% őszinteségre készülök, elmondom neki, hogy éppen beszélni akartam vele, de ő gyorsabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg úgy, hogy Ő 40%-al több melót említett, és én pont 40% emelést akartam.