Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
őstag
Konkrétan Morgantól. Amúgy pont ez az kedves Drizzt hogy fogalmam sincs h átvertek -e vagy se. Lehet hogy a tudásom többet is érne de mondtam egy alacsony árat és mondták h naná jó lesz ez nekünk. Olcsó munkaerő rulz. :V
Nálam ez mindig lutri mert szívem szerint mondanék 3x annyit mint amennyit most keresek csak hát ugye nincs hozzá pofám
-
Yodafon
őstag
~4.5 év tapasztalattal Java fejlesztőként Morgannél 500k + caf nettóval szerintetek nagyon átvertek?
Amúgy azt tapasztaltam hogy nagy cégeknél ahol kb. minden saját fejlesztés (értsd MINDEN) nem számít h eddig milyen eszközökkel dolgoztál mert kb a kutyát se fogja érdekelni és úgyse fogod azokat használni....

Így viszont attól félek h a sok kezdeti bénázást mire mindent megtanulsz mit hol és hogyan nem fogják tolerálni próbaidő alatt
-
Yodafon
őstag
válasz
Handball94
üzenetére
Azért ez gáz.. nagyon gáz. Egyszerűbb ha csinálok egy céget Szlovákiában és mint alvállalkozó jelentkezek

-
Yodafon
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Tévedsz teljesen bejelentett vagyok.
Ja és igen elnézést. 27 évesen nőtlenül, gyerektelenül. 
És hogy miért a nettót kérdezem? Mert számomra az a releváns összeg. Abból fogok kenyeret venni és lakbért fizetni :V Tudom hogy a bruttó számít a cégeknek de mivel ezer és egyféleképpen trükközhetnek vele ezért inkább az érdekel amit 100% hogy megkapok. -
Yodafon
őstag
Hali
Szerintetek 4.5 év Java EE (2.5) és Spring(2) fejlesztő tapasztalattal reális a 450 nettó? Momentán KKV-nél vagyok de szeretnék multihoz átmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja és igen elnézést. 27 évesen nőtlenül, gyerektelenül.