Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Alcsi69
üzenetére
Hat sajnos rejectelodtem a pozibol, bar nem ertem miert, mivel az interju is eleg jo volt, illetve a 'hazifeladatot' is eleg easy-n meg tudtam csinalni. Termeszetesen a normalis visszajelzes helyett csak ilyen sablon emailt kuldtek.
Nem tudom mar hova jelentkezzek, nem nagyon talalok olyan IT-s pozikat amik vagy kezdo es cybersec, vagy talalok junior IT auditort, de lathatoan nem vesznek fel.
Neztem amugy a FEKETEKO" nevu ceget, ott talaltam is valami erdekes junior pozit, talan BA volt, de ott meg le volt irva hogy heti 4 nap office es 1 HO, az irodajuk meg rohadt szar helyen van nekem az alberlettol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Autós topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest