Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nálunk is megvolt a béremelés, a várakozásoknak megfelelően meglehetősen alacsony százalékokkal.
Szerencsémre az egyik emberem kisírt magának némi plusz bért tavaly ősszel, így az alku értelmében idén nem kapott emelést, viszont az ő keretével is tudtam gazdálkodni. Így 6% körüli emelést tudtam kiosztani (volt aki csak 5,5%-ot kapott). A nagyfőnök lehúzott egy kicsit az egyik emberemtől, aki így alig több mint 4%-ot kapott, viszont nekem kb. 5,8% lett az emelés.
A céges bérfejlesztés elvileg átlag 4%-os volt.
Ami még be van ígérve: ha a terület több bevételt hoz, mint amennyit terveztünk az évre, akkor a prémium osztáskor pluszban (a 20% fölött) leszünk dotálva. Meglátjuk (elvi esélye van annak, hogy ez bejön, és egyébként amikor nem tudtuk hozni a számokat (önhibánkon kívül, megrendelések elmaradása miatt), de más területek viszont igen, akkor is megkaptuk a 20%-ot az elmúlt években, ergo szerintem nem panaszkodhatunk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest