Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Vision #37447 üzenetére

Ez morálisan elfogadhatatlan.
    Nálunk 200 lakásos társasházban Svájci rendszer van azaz bármi zavaró buli van 22:00 után azonnal rendőrt hívnak. :DDD
    Kutya vonalon is jó Svájci rendszer...

"kertvárosban" azt bírtam, hogy rendszeresen 7:00kor rántották be a motoros fűnyírót/fűkaszát, sövényvágót... Nem hogy megvárná legalább a 8:00at... Télen meg 50 házból egy fixen szénnel, vizes fával, szeméttel fűtt. Az pont elég ahoz, hogy vágni lehessen a füstöt. Persze egy idő után az ember már nem érzi de namár...

@Qtya123 nyilván aki panelben nött fel az megszokta, észre se veszi. Én most új társasházban vagyok nem hallottam egyszer sem, hogy felettem porszívóznának... semmit. Ellenben anyóséknál panelben megőrülök, hogy felettem megy a porszívó, hallom merre mennek, amikor centrifugál a mosógépük... és hallom amikor a felsöbb szomszéd szarát lehuzza és az csobban. Ha csobban csak lehuzza akkor hasmenése van. A f*m élne ilyenben. Feleségem meg ebben nött fel nem hallja.

@sakal83 Lehetne mondani azt is, hogy hosszútávon historikusan összességében minden. De ugye a részetekben van az igazság. Én ezért ilyen nagy igazságokat nem merek kijelenteni.

Új hozzászólás Aktív témák