Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Vision
üzenetére
Ez morálisan elfogadhatatlan.
Nálunk 200 lakásos társasházban Svájci rendszer van azaz bármi zavaró buli van 22:00 után azonnal rendőrt hívnak.
Kutya vonalon is jó Svájci rendszer..."kertvárosban" azt bírtam, hogy rendszeresen 7:00kor rántották be a motoros fűnyírót/fűkaszát, sövényvágót... Nem hogy megvárná legalább a 8:00at... Télen meg 50 házból egy fixen szénnel, vizes fával, szeméttel fűtt. Az pont elég ahoz, hogy vágni lehessen a füstöt. Persze egy idő után az ember már nem érzi de namár...
@Qtya123 nyilván aki panelben nött fel az megszokta, észre se veszi. Én most új társasházban vagyok nem hallottam egyszer sem, hogy felettem porszívóznának... semmit. Ellenben anyóséknál panelben megőrülök, hogy felettem megy a porszívó, hallom merre mennek, amikor centrifugál a mosógépük... és hallom amikor a felsöbb szomszéd szarát lehuzza és az csobban. Ha csobban csak lehuzza akkor hasmenése van. A f*m élne ilyenben. Feleségem meg ebben nött fel nem hallja.
@sakal83 Lehetne mondani azt is, hogy hosszútávon historikusan összességében minden. De ugye a részetekben van az igazság. Én ezért ilyen nagy igazságokat nem merek kijelenteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest