Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Bizonyos szintek ugrottak nagyot, alja s teteje nem sokat.
2019 vs 2021 devops hays szerinti max:
junior: 750 vs. 800
experienced: 850 vs 1.200
expert: 1.200 vs 1.400
lead: 1.400 vs 1.500az látszik h a teteje nem sokat nőtt valóban valamint junior sem (ennek lehet köze a sok gyorstalpalónak) de a tapasztaltabb de még nem lead pozik elkezdtek felzárkózni a leadhez, experienced majdnem 40% nőtt 3 év alatt, expert is 16%al. Persze lehetne több, de azért az eleve magasabb kiindulási sávban ezek a % se rosszak, infla felett van bőven (nem a “hivatalos” infla hanem a valós felett, persze a lakásárakat még ez se követi le, azt kb semmi…)
Egyéni tapasztalatom is az, seniorként (experienced s expert között vagyok valahol) 1.6ért mentem el + 10% bónusz + 800k cafi + korlátlan fizetett magáneü + egyebek… azaz a 2022es guideban biztos lesz megint nagy ugrás.
kovsol: soha, senki nem kérdezett a diplomámra. Még a cvmben sincs róla szó, csak tapasztalat. Ok, anno szabadúszó programozóként kezdtem, s ott se kérdezte egy kliens se hogy hol végeztem, csak a portfólió érdekelte őket… de kezdőként alkalmazottként lehet első esetleg 2. Állásnál még számít valamit, utána semmit
bilimbalam: akinek az állását elveszik a gyorstalpalóból kiesett emberek rögtön, annak már bocs, de annyit is ér a tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- alza vélemények - tapasztalatok
- Star Citizen
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest