Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz Kobe #22589 üzenetére

Bizonyos szintek ugrottak nagyot, alja s teteje nem sokat.
    2019 vs 2021 devops hays szerinti max:
    junior: 750 vs. 800
    experienced: 850 vs 1.200
    expert: 1.200 vs 1.400
    lead: 1.400 vs 1.500

az látszik h a teteje nem sokat nőtt valóban valamint junior sem (ennek lehet köze a sok gyorstalpalónak) de a tapasztaltabb de még nem lead pozik elkezdtek felzárkózni a leadhez, experienced majdnem 40% nőtt 3 év alatt, expert is 16%al. Persze lehetne több, de azért az eleve magasabb kiindulási sávban ezek a % se rosszak, infla felett van bőven (nem a “hivatalos” infla hanem a valós felett, persze a lakásárakat még ez se követi le, azt kb semmi…)

Egyéni tapasztalatom is az, seniorként (experienced s expert között vagyok valahol) 1.6ért mentem el + 10% bónusz + 800k cafi + korlátlan fizetett magáneü + egyebek… azaz a 2022es guideban biztos lesz megint nagy ugrás.

kovsol: soha, senki nem kérdezett a diplomámra. Még a cvmben sincs róla szó, csak tapasztalat. Ok, anno szabadúszó programozóként kezdtem, s ott se kérdezte egy kliens se hogy hol végeztem, csak a portfólió érdekelte őket… de kezdőként alkalmazottként lehet első esetleg 2. Állásnál még számít valamit, utána semmit

bilimbalam: akinek az állását elveszik a gyorstalpalóból kiesett emberek rögtön, annak már bocs, de annyit is ér a tudása.

Új hozzászólás Aktív témák