Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cech19960320
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez alapvetően IT topic, de kíváncsi vagyok a véleményetekre

Jelenleg szerviztechnikus/szervizmérnök (kinek hogy tetszik) pozícióban dolgozom a diploma megszerzése óta (pontosabban 19 októberében kezdtem az adott helyen.
A cég egy multi, ami szerszámgépekkel/megmunkálógépekkel foglalkozik. Itthon családias a cég, <100 ember, szervizelés, telepítés, forgalmazás. Én a szervizes, telepítős csapatban vagyok.
A jelenlegi fizu br. 490 + túlórapótlék, napidíjak, 13, havi, éves bónusz, céges autó. A túlóra nagyon könnyen gyűlik, mivel az utazási idő is el van számolva.
Imádom a munkát, nagyszerű a csapat, korrekt a cég, nem tervezek lelépni innen.Azonban megkeresett egy fejvadász cég, hogy egy hasonló profilú cég, hasonló területre keres szervizmérnököt. Alapvetően nem áll szándékomban váltani, ezt el is mondtam neki, de ugye mindenkinek van az a pénz, így bemondtam egy pofátlan nettó 7-800-as fizetés+juttatások dolgot, melyre a HR-es azt mondta, ez az összeg valószínűleg nem probléma.
Pozitívumok: Műszaki érzék megvan, hasonló a munkakör, irodai munka nem nekem való
Negatívumok: Más típusú gépek, rengeteg tanulnivaló, valószínűleg hiányos készségek (villamossági ismeretek)
Nálatok mi az a %-os fizetésnövekmény, aminél már azt mondanátok, hogy oké, offolom az imádott munkát és beleugrok a bizonytalanba?
Illetve mit gondoltok, ilyen "kevés" tapasztalatnál lehet arra játszani a későbbiekben, hogy innen és innen ilyen ajánlatot kaptam, ezért jó lenne itt egy fizuemelés? Mennyire szokták ezt jó szemmel nézni a vezetők?
Egyébként a jelenlegi helyen elégedettek is velem, elégg gyorsan megelőztem a "ranglétrán" a csapat felét, folyamatosak a pozitív visszajelzések, és azt is látom, milyen fizetések vannak az nálam 2-3 évvel hamarabb kezdőknél.
Előre is köszi a véleményeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs