Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
GeeForGolf
üzenetére
"sok olyan interjún is voltam, ahol nem kimondottan white board volt, hanem leültetnek egy laptop elé, megnyitják a projektet, ott van mondjuk 5 class, és akkor írjál 1-2 tesztet (fejlesztői munkára jelentkeztem, nem tesztelőnek)."
Nem értem, hogy ez miért lenne tesztelői feladat. Feltételezem, hogyha classokról van szó, akkor unit tesztet kellett írni, max. valamilyen framework supported integration tesztet. Az meg egyértelműen fejlesztői core business.
Erről az jut eszembe, hogy régen egy munkatárs azt mondta, hogy ő nem nyúl, meg ért makefile-hoz, mert ő fejlesztő.
Öööö....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó PS5 Pro + ajándék Garanciás 2028.12.11-ig
- Panel (PCB) szintű // Alsóforrasztású chippek (BGA) // Töltőelektronika javítása 13"+
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Öööö....