Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lastmanrel
csendes tag
válasz
htomi85
üzenetére
De akkor hol kéne dolgozni ha nem multinál? Az "alapits sajat ceget" ne legyen mar alap...
Manapsag meg amugy sem realitas kozep tavon ennyire megszedni magad, hogy utana hawai.
Termeszetesen nem juniort ertettem mezitlabas alatt, hanem nem manageri tevekenyseget ellato seniort.
Jojo en elhiszem hogy egy segedmunkas tobbet kap, de ha ezzel megek a fonokomhoz o meg nem fogja megharomszorozni a fizetesem. de azert koszi.Többiek:
Köszönöm a válaszokat nektek is.
Természetesen nem alapkepzes utan mennek egybol ilyenre, mar 6 eve a szakmaban dolgozom. Menedzsment irany egyebkent egyaltalan nem erdekel, en csak olyanokkal beszelgettem akik megbantak hogy mernoki utrol letertek. Kevesebb lehetoseg, allando plusz stressz, minimalisan tobb penzert. Koszonom nem.Tapsi:
Te nem dimenzionalod kicsit tul? Nem lehet hogy csak hazabeszelsz? A krediteket lehet potolni, ami persze munkaval jar, de ezzel tisztaban vagyok. Azert azt ne mondjuk hogy ha nincs meg 200 kamu kredit mindnefele alapkepzeses targybol, akkor nem tudok epitkeznia valoban hasznos, bepotolt 60 kreditre. Koszonom, hogy emlitetted, de ezeket olvasva akkor a korvinuszt ki is lovom, ilyen mentalitasu tanari gardahoz nincs kedvem. Nekem 2 bce-s baratnom is azt mondta korabban amugy hogy mindenkit felvesznek csak menjenek..... Ok gazdalkodas és menedzsment (!) szakrol mentek psz mesterre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest