- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Szerintem ez szitu fuggo. Csak ugy adjak, hogy biztos maradj? Vagy azutan adjak, hogy felmondtal?
Ha azert mondtal fel, mert nem tetszik valami, akkor inkabb hagyd a fenebe, csak kinszenvedes lesz. Legalabb is en ezt tettem, mikor munkahelyen, ami nem jott be, kerdeztek, hogy "Es tehetnenk valamit, hogy itt maradj?". Nem is akartam hallani, hogy mire gondolnak, mert legrosszabb esetben igent mondtam volna

Ha meg kezdesnel adnak ilyet, akkor mennyi idore? Ezt te tudod, mennyi az ingerkuszobod. En egy ev utan mondtam ott fel, addig "adtam neki eselyt".
Szoval ezt leginkabb neked kell tudni, legalabb is nekem eleg sok mindentol fugg, hogy mit mondanek egy ilyenre. Es persze, hogy mi lenne az az osszeg, ami kompenzalna a roghoz kotest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest