Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flodur
csendes tag
Lauda
félisten
LOGOUT blog
Ezzel a felfogással az ászf többi részét kb. ki is lehet törölni.
Az ÁSZF nem érdekel senkit se, azonnal átlép rajta, nem fogja elolvasni azt a sok száraz oldalt, ami nem viszi előre az eladását, de a vásárlását se.
A lényeget kell csak beleírni, ami fontos.
A sok feleslegest meg kitörölni.Persze ne reménykedjetek, akkor se olvassa el senki se
De legalább ott van és lehet vele takarózni, ha baj van
Másra nem jó
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz flodur #19301 üzenetére
Attól, hogy mondjuk a btk-t nem olvastad el és ismered szóról-szóra, még az az alapja a büntetőjogi felelősségnek és az elkövetett kihágások büntetésének.
Nem, nem a btk-hoz hasonlítom az ászf-et, csak egy másik példát hoztam fel, hátha így leesik miért fontos az, ami oda be van írva. Persze ha eltekintünk attól, hogy mondjuk a moderátor hasra kivághat innen, mert van olyan gumiszabály is az ászf-ben, aminek az eldöntése (hogy "elkövetted"-e vagy sem) teljes mértékben szubjektív.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Miként tudok feloldani letiltott embereket? Sikerült félrenyomnom meg még le is entereznem egy tiltást... Előre is köszi a választ/válaszokat! Illetve bocs ha rossz helyre postoltam.
-
gban
Közösségépítő
Amin talán hasznos lenne egy kis ráncfelvarrás, az az értesítés értékelésről.
Valahogy jelezhetné ha változás van a státuszban, mert így nem derül ki hogy meg kell-e nyitnom, értékelt a vevő pl., vagy még mindig 'jóváhagytad' a státusz, nem történt semmi a kezdeményező részéről.Postázást nem vállalok.
-
FRIZ 22
senior tag
Lehet valahol vevőt értékelni?
Sajnos a megbeszéltek ellenére nem vette át a csomagot.
Azóta privátban nem elérhető, pedig látom minden nap bejelentkezik. -
-
Golden9
addikt
Sziasztok!
Az Általános Szolgáltatási Feltételekben le lehetne írni, részletesen, hogy milyen vétségért milyen büntetés jár?
Az egyik kedvenc (valóban nehéz eset) fórumozom végleges bannt kapott és az érdekelne, hogy mikor térhet vissza legkorábban, engedélyezett másodreggel. Az ÁSZF-ben csak annyi van említve, hogy:
"Ha a Felhasználó Felhasználói Fiókjának kitiltása alatt újabb fiókot hoz létre, akkor az összes Felhasználói Fiókja végleges kitiltásra kerülhet és az Adminisztrátorok engedélyéig újat nem készíthet. Kitiltott Felhasználói fiók tulajdonosa az Üzemeltető előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül új Felhasználói fiókot nem készíthet a Szolgáltatásban."
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
-
Golden9
addikt
válasz Kalandor #19312 üzenetére
"Kitiltott Felhasználói fiók tulajdonosa az Üzemeltető előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül új Felhasználói fiókot nem készíthet a Szolgáltatásban."
Akkor ez azt jelenti, hogy az ideiglenesen kitiltott fiókok tulajdonosai csinálhatnak másodregget? És ha lejár a büntetése, akkor a másodregges fióknak mi lesz a sorsa?
Szerk: A másodregges fiók végleg bezárásra kerül, vagy a következő büntije alatt esetleg megint használhatja?
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
-
Golden9
addikt
OK, de akkor törölni kellene a felesleges részt, mert így olyan mintha lenne esélye az engedélyezett másodreges visszatérésre.
[ Szeretkezve ]
-
-
Golden9
addikt
"Kitiltott Felhasználói fiók tulajdonosa az Üzemeltető előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül új Felhasználói fiókot nem készíthet a Szolgáltatásban."
Én ezt úgy értelmezem, hogy a kitiltott felhasználó, írásbeli engedéllyel csinálhat új fiókot, míg kalandor szerint "Aki ki van tiltva (akár ideiglenesen, akár véglegesen), nem készíthet újat."
[ Szeretkezve ]
-
Rimuru
veterán
válasz Golden9 #19318 üzenetére
Nem kell ezt tulgondolni.
Aki ki van tiltva ideiglenesen az nem csinalhat uj fiokot (garantalt vegleges ban valamelyik/mind a ketto fioknak).
Aki veglegesen ki van tiltva nem csinalhat uj fiokot staff engedelye nelkul (ha eszreveszik akkor ban vagy utolag engedelyezik uj magatartas/stb fuggvenyeben).[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
félisten
Érdekes ez a végleges törlés dolog.
Szoktam böngészni régi fórumokat, pár évestől egészen 10+ évesekig, és néha rákattintok akkori jól ismert, úgymond őstagjaira a ph-nak, és nagyon gyakorta látom azt, hogy véglesen ki lett tiltva. Soknak már egyéni avatárja is volt.Van adatbázisotok arról, hogy mondjuk a top 100 legaktívabb, vagy legtöbb hsz-t halmozott user közül (akár évi bontásban is) mennyi lett kicsapva?
-
Golden9
addikt
Nem tudok veled vitázni, mert mint már írtam, én is pontosan úgy gondolom ahogy te , csak .neked van az alap
"Alap esetben nem készíthet újat. Ha kér engedélyt és azt megkapja, akkor készíthet.",
meg a különleges eset, nekem meg mindegyik egyforma.Szerk:
Nincs olyan, hogy alapeset.Az alapeset az, amikor moderátor engedélye nélkül csinálja, az meg tilos.[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
-
MODERÁTOR
Lehetne azzal valamit kezdeni, ha valaki offba tett hozzászóláson belül offol (dupla off, nem is értem ), akkor ne legyen extra szürkítés rajta?
Tudom, ha rákattintok (fölé viszem az egeret?), jobban olvasható, de elég zavaró, mert alig lehet elolvasni.Xiaomi 13T
-
Golden9
addikt
válasz Viktor0610 #19328 üzenetére
Moderátorként nem javíthatsz bele?
Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)
3. Az Adminisztrátorok a Felhasználói Tartalmat részben vagy egészében eltávolíthatják, módosíthatják.
[ Szeretkezve ]
-
MODERÁTOR
-
Rimuru
veterán
válasz Viktor0610 #19330 üzenetére
Azt is megjavithatna hogy az ilyen hoveres dolgok (spoiler tag) kattintasra megmaradjanak.
Vigyázat, csalok!
-
Golden9
addikt
válasz Rimuru #19331 üzenetére
És ezt miért tetted offba?
Viktor0610 - Kérlek ON-old.
A spoilet tag-ot nem lehetne engedélyezni minden játék topikjában? Most abból a hat játékos topikból amit rendszeresen olvasok, csak egyben lehet használni..
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz macilaci78 #19332 üzenetére
Nem kell vadászni rájuk, csak amelyikbe belefut amíg nem lesz ez javítva a dolog.
Másik javítani való.:
Jelenleg ha valaki büntetésbe kerül, akkor csak a végleges kizárásnak, vagy az ideiglenes kizárásnak a visszaszámlálós verzióját lehet látni az adatlapján. Lehetne jelezni azt is az adatlapon, ha az illető csak az adott topikból van kitiltva, mint most ebben a topikban macilaci78 kolléga.
Ja nem, neki alapból bann színe van.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
addikt
ASZF changelog van?
-
gban
Közösségépítő
válasz lezso6 #19308 üzenetére
Bocs a késői válaszért, oka pont a felvetett javaslat.
Bő 1 héttel a jóváhagyás után értékelt a vevő, és semmi nem változott a csengő alatt.
Ez a gondom, hogy nem tudom hogy történt-e változás, egy hétig klikkelgettem hogy értékelt-e végre, és adhatom-e én is az értékelést.Postázást nem vállalok.
-
Argos
őstag
Egy sötét téma nincs véletlen napirenden?
...elmúlik...
-
félisten
-
Argos
őstag
válasz FoxiestFox #19340 üzenetére
Meg lehet, persze. De, az sose lesz olyan szép, mint a gyári lenne.
...elmúlik...
-
félisten
Naja.
De kételkedem, hogy ez benne van a roadplanben.Pedig nem volna rossz egyrészt egységesíteni a fórumot, hogy ne legyen lapcsaládonként más színe, ne kelljen belépni hetvenötször, ha barangol az ember az oldalak között.
Helyette egy fórum, egy default szín, DE választható színtéma (akár prém funkcióként), sötét mód, és a régi nézet választhatóvá tétele.
Fú de tetszene. Még tán prémet is vennék. -
Argos
őstag
válasz FoxiestFox #19343 üzenetére
Nyilván nem prio, csak gondoltam rákérdezek, hátha lezso megsúgja, hogy mit kapunk karácsonyra...
Jómagam PH!-t, LO-t olvasgatok nagyrészt, a többi oldalra ritkán tévedek, szóval a színekkel nincs bajom - nappal. Este viszont eléggé világít.Btw, rókára prémet?
What Does The Fox Say?
Bocs!...elmúlik...
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #19343 üzenetére
De nem kell belépni hetvenötször, ha barangolsz az oldalak között.
Az akkor valami hiba a te oldaladon. Nem értek hozzá, de valami süti-kezelési gondot szoktak írni.Xiaomi 13T
-
félisten
válasz Viktor0610 #19346 üzenetére
Lehetséges. De így van már régóta minden eszközömön, nem tudom, mi okozhatja.
Ha adott oldalon maradok, nem kell belépni újra, de ha mondjuk Logoutról átmegyek egy modern kinézetű fórumra, általában újra be kell lépjek. -
titán
válasz FoxiestFox #19347 üzenetére
Nézzél rá esetleg erre: [link]
-
őstag
válasz FoxiestFox #19347 üzenetére
Pedig ez nálam is így van, de nem olyan régen, kb 1 hónapja... Azelőtt minden ok volt. Azért nem panaszkodtam, mert meg van jegyeztetve a jelszavam és csak egy klikk.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
macilaci78
nagyúr
válasz Csabex #19349 üzenetére
Nálam is így van, 1,5 éve biztosan. A jelszó meg van jegyeztetve. Egy klikk itt, egy másik ott, a telefonos nézetben a képernyő nagy részét elfoglaló reklámok közepette, mert ugye blokkolót ne, de prémiumot hiába fizetek, belépve se tudok lenni...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest