Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Lehet hogy felvetették már de aki esetleg el akarja áruni hogy hány éves beirhatná a Teljes név mezőbe mint, én.
Csak ötlet, mert sokszor kérdezik egymástól a fórumtársak, hogy ki hány éves, és igy egyszerübb lenne.
Habár lehet, hogy sokan nem az igazat irnák be , de az már legyen az ő bajuk.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
HÁZIGAZDA
nagyjából akkor lesz megoldva, ha újraírom a teljes kódot és vmiért meggyógyul. ugyanis ha megnézed, refresh után már a mozilla/ffox is jól rakja ki az oldalt, nincs ''scroll''. ergo nem állandó hiba, amivel tudnék játszani, hanem egy random valami. így viszont hogy gyógyítsam?
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
MarKoo
addikt
válasz Winner_hun #2045 üzenetére
Mert közbe töröltem is. Ezért kaptad ezt a szöveget.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
pauly
tag
-
Winner_hun
titán
Hupsz, itt vmi gubanc van. Rámentem egy topicra, ahol válszolni akartam, ami épp az orrom előtt lett bezárva és ez jött ki:
Warning: pg_fetch_array(): Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 10 in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common_all.php on line 273
Nincs meg a megfelelő jogosultságod!
Eddig csak a Nincs meg a megfelelő jogosultságod! szöveg jött be► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
F-ECT$
titán
Kicsit sok a szóismétlés ugyebár
Szerintem mindkét ötlet megvalósítható, bár a 30000 tag kilistázása elég nagy hülyeség, ha csak keresni akarsz. Ekkor ugyanis nem kell kilistázni a tagokat, elég az adatbázist végigolvasni, és a találatokat kell csak listázni. Az más kérdés, hogy miért akarsz egy felhasználóra rákeresteteni. Annak szvsz úgy lenne csak értelme, ha egyéb információkat is meg lehetne róla tudni, pl.: utolsó hozzászólása.Dive ever, work never.
-
gLes
őstag
Javaslat:
Nem lehetne azt, hogy amikor fent az INFOTECH-re vagy a HARDVER-re (mikor hol vagyok épp) kattintok és benn vagy a FÓRUM-ban, akkor a másik portálszekcióban is a FÓRUM-ba lyukadjak ki?
MOD: léci-léci
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
a fönti logo chip magazin online. a lenti még online pc magazin. maradjon meg csak retronak.... vagy az véletlen.
[Szerkesztve]██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
ReJim
őstag
ide is bedobom: (:
parci...
sokan mondták már, hogy meg kellene csinálni, hogy lehessen a felhasználók között is keresni..
szóval nekem lenne egy ötletem erre:
szóval az nem lehetséges hogy ugyebár van az ''aktív tagok'' rész, abból nem lehetne megcsinálni, hogy most ugyebár az utoljára hozzászóló 100at listázza ki. Megoldható az is, hogy ezt a számot növeljük? ha mondjuk van 30ezer regelt phuser, akkor ezt a számot növeljük nagyobra, akkor kilistázná az összes emberkét. vagy aki még nem írt hozzászólást, vagy csak hw pijacra írt, az nem lenne bent a listába? (az aljában sem?)
Ez megoldható, vagy hülyeség?
Esetleg az, hogy ugyebár a ''rios3_popup.php?mod=27&id=[x]'' el megkapjuk az [x]edik felhasználó adatlapját, szóval akkor ezzel [x] számmal valahogyan kiolvasás történik az adatbázisból, szóval az összes embert kilistáztani egy listába, a linkjével, és ha megvalósítható akkor van egy (bár kezdetleges) felhasználólistánk, amiből lehet keresni...
Valamelyik megvalósítható? vagy inkább hagyjuk?
bocs ha nagyon hüleség</end.?>
-
Old Death
senior tag
ezért állt du 1-2 körül?
nem tudom, nekem éppen lassabban hozza be egy-két nagyobb topicot (moderátort keresek v éppen az OFF topicot) pedig a sávszél uannyira nincs zabálva...
(bár lehet, h a gyorsulást inkább a modemesek érzik meg nem pedig akik viszonylag nagy sávszéleséggel neteznek)
a szervergyorsítás is a Chip-pel való együttmüködésnek köszönhető v már tervbe volt véve?oldy
''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
HÁZIGAZDA
tekertünk a szerveren elég komolyan. reményeink szerint most gyors lesz. sokáig. lécci-lécci..
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
efge
aktív tag
A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!
-
Slayer Valor
őstag
próba1
na sikerültValoryn
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
írd fel jegyzettömbbe a topicok url-jét vagy dobd be a kedvencek közé
#2028 Slayer Valor: nos igen... én kis aláírásnak használom a nevem rövidítését.. ehhez 3 dolog kell:
code-ba írom, majd dölté teszem... és nem szabad elrontani
viszont amit kicsit fentebb fejtegettem:
ha code-ba ír vki majd szerkeszti akkor ugye kis betűtípussal lesz.. na de! ha döltbe rakom v más megkülönböztető jelzést alkalmazok (pl.: dölt) akkor visszavált rendes betűtípusraoldy
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
Szalma
őstag
válasz Slayer Valor #2028 üzenetére
(Szerintem egy kevéssé szándékos feature a CODE ''tag'' jóvoltából. Ha jól gondolom, akkor az aláírásom olyan lesz...)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: Ez pedig a kerek féle bötü lesz... A CODE tag után.
szerk2.: Valójában tetszik... Lehet applikálom a rutinomba...
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Egy kérdés... betűtípust hol tok választani? Asszem csak 1-et lehet... de már több embernél láttam kisaláírást, nem alap PH betűvel pl Old Death....
-
senior tag
Kérdezem hogy lehet-e topicra keresni a topicot nyitó tagokra keresve?
A helyzet az, hogy olyan eszméletlenül pörög a hardver piac fórum, hogy pl ha egy-két napot kihagyok és nem emlékszem pontosan a topic címére, fél óra visszalapozással találom csak meg a nyitott topicomat hogy adott esetben egyet UP-oljak... baromi kényelmetlen és bosszantó ez...
Nem lehetne indexelni adott topicot?
Pl hogy belépés után jobbra az utolsó hozzászólások listája helyett azokat a topicokat hozza fel amiket bejelöltem hogy jegyezze meg?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz #70869248 #2014 üzenetére
Azt hiszem, én voltam! Bővebben: link Örülök, hogy nem vagyok egyedül, de nem úgy tűnik, hogy előrelépés várható az ügyben. Sőt, azóta újabb szmájli került a közösbe, ami jó dolog, csak mivel a újdonság erejével hat, mindenki ingert érez, hogy használja. Ugyan ez történt, amikor a nagyot csodálkozós szmájli bekerült.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
[amne]
senior tag
válasz Winner_hun #2021 üzenetére
Ja kb 1-2 órája akadozott a ph egy ideig.
-
-
Winner_hun
titán
Na érdekes dolgok történnek meg PH-zás közben. Ha otthonról modemmel nyomulok aztán lecsatlakozok és újra fel akarok jönni, akkor nem tölti be, hgoy a lap nem jeleníthető meg. Azthittem, hogy ez csak otthon modemmel fordul elő, mert volt olyan, hogy semmi sem jött be. Most ismerősnél vagyok, itt úgy fordult elő, hogy feljöttem ph-ra, aztán vmit neki keresni kellett, kb fél óra múlva vissza akartam jönni, amíg a ph a tálcán pihent és bármire rámentem, a alp nem jeleníthető meg szöveg jött be. Ez mitől van Lehet, hgoy épp ph nem ment? ez kb 1 órája volt. Ja, itt szélessávú net van
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - itt tudsz keresni ugy is, hogy szotoredekeket is kidob, vagyis ''547''-re keresve megtalalja a v547 topic-ot is
remelem hasznat veszed -
Old Death
senior tag
hmmm a napokban lett javítva egy kisebb hiba, miszerint ha vki
programkód-részletben
ír akkor a betűtípust visszaváltja normális betűtípusra és nem marad olyan kicsi... köszönet érte
szerk.: mégsem... akkor ez még várat magára.. mindenesetre a szerkesztve felirat normális nagyságú lesz...
szerk2.: mégsem... üldözésimánia hagyjuk... hülyülök...oldy
[Szerkesztve]''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
AMD Power
titán
Öszinte leszek! Én imádom ezt az oldalt! Nagyon jó benne a Fórum , és az első osztályú minőségi cikkekről nem is beszélve! Csak így tovább!
-
a_tesz
Korrektor
kedves Parci!
a keresővel kapcsolatban lenne egy észrevételem, nem tudom, hogy bug-e, avagy feature, de ha beírom, hogy 547, akkor nem találja meg ezt a topicot:
Bővebben: link (a V547 lenne a kulcsszó ugye)
talál viszont helyette olyat, amiben 5470 szerepel.
ha beírom rendesen, hogy v547, akkor megtalálja.
ebben az esetben konkrétan nem zavar, de ki tudja mikor jöhetne jólスバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
törölt tag
Olvastam itt valahol, hogy korlátozni kellene a beilleszthető szmájlik számát..
1 szavazat mellette. ( én )
Tom hogy meg lehet oldani a tiltás ellenére is ha vki nagyon akarja, de legalább ne legyen ilyen piszok egyszerű..
vagy egysorban két egyforma szmájlira írhatná hogy: [rengeteg szmájli] mégis jelzendő, hogy itt most elképzelni sem tudom miért két ( vagy több) egyforma szmájlit kell rakni.
variációk:
[szmájlihorda]
[egy halom szmájli]
[szmájliburja]
..mittom még mi..
[Szerkesztve] -
tuxx
csendes tag
Nem számolja a rendszer a hozzászólásaim
Hogy leszek így őstag ???
Bocsi, most meg már számolja ?!?!
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Talán nem tetszik a nagyasszony
Egyébként smiley ügyben nem értem, hogy mi ez a ''lassú bővülés''. Egyrészt aki nagyon akar, az tud máshonnét linkelni, viszont ha már van itt, akkor meg miért nincs nagyobb választék. Vagy ha nem akarják, hogy smiley áradat legyen, akkor meg miért bővül folyamatosan az itteni választékDive ever, work never.
-
tildy
nagyúr
Lehetne kerni ezt a smileyt kozosbe?
F-ECT$: ph amazonja szivesen lennek
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest