- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz RudiLicenc #22962 üzenetére
Köszi, tudjuk, majd meg lesz oldva.
-
-
-
De az a gond, hogy te ezt leírod, hogy el lettél küldve a p-be és utána holnap már rád fognak hivatkozni, hogy a Prohardver embereket küld el a picsába.
Tudom, ez már nagyon sokszor félrement így.Nem látod a jelentéseket? Akkor irány a bug topik.
-
Az egy másik volt szerintem
Egyetlen jelentésedben sem lettél elküldve a picsába. Nincs sok, mindet megnéztem, de ellenőrizheted te is.(halkan jegyzem meg, az illegális mennyiségi kulcsos hirdetéseknek pont ugyanúgy nem kéne fent maradniuk, mint az átverős ssd-seknek).
Ha bebizonyosodik, akkor töröljük. Ilyen jellegű hirdetéseket pedig mindenhol találsz. -
válasz Graphics #22939 üzenetére
Oké, a másik 10-15 miért nem maradt fent akkor?
1. Az utolsó néztem meg, amit jelentettél, az egy létező Samsung SSD típus volt (míg ez a mostani nem az, ilyen nincs)
2. Nem volt letesztelve, az így már biztosan kockázat.Tényleg nem kell megsértődni, az idők változnak, nem tudunk mit tenni, rohadt nehéz nekünk is megfelelni mindennek.
-
-
-
-
-
-
-
válasz Graphics #22935 üzenetére
Engem ez a jogvédett része nem érdekel.
Nekünk pedig igen.Nem, nem áll meg. Tudod jól, linkeltem is, hogy hány Alis termék van, ami hasonlítani akar valamire, belül meg egy marék csavar és SD kártya esetleg.
Egyszerűen tényleg az van, hogy hiába írok, csak mondod-mondod-mondod és mondod.UTOLJÁRA: ha nincs meg a kapacitása, mert belül egy marék csavar van, akkor nem maradhat. De ez egyelőre nem tudott információ, ha majd leteszteli a hirdető, akkor kiderül.
Azért valljuk már be, hogy ez Samsungra akar hasonlítani...
Arra. De ez nem jogi kategória, de ezt is írtam már, de hiába.[ Szerkesztve ]
-
válasz Graphics #22933 üzenetére
A közbeszédben lehet, de jogilag egyáltalán nem biztos. Egy márkanév, egy logó vagy ha levédették, akkor egy formaterv (de az nagyon konkrét, nem csak annyi, hogy hátúgynézki'), stb. jogvédett, ezek utánzása a hamis termék.
Ezen az SSD-n nincs egyik sem. Jogilag ez nem hamis. Hogy egy újságíró vagy a közvélekedés mit mond rá, az teljesen más kérdés.
Igen, egy gagyi szar, legszívesebben én is törölném a francba, de a jog az más, nem arról szól hogy mi a közvélekedés vagy én mit szeretnék. Ha a kapacitása megvan, maradhat. Ha nincs, akkor kuka.Érted már?
-
-
válasz Graphics #22929 üzenetére
Kérlek, olvasd el, amit írtam.
A gagyi vacak árusítható?
Igen. Sőt, utángyártott telefontok is lehet (ha nincs rajta logó vagy egyéb).Amiről köztudott és tele van vele a net, hogy nem is valós méretű?
Egyelőre nem derült ki, hogy nem valós a mérete. De megkérdezem tőle.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Vismajor01 #22919 üzenetére
És én se értem a GDPR indoklást
Szerinted akkor mi az oka? (hiszen ugye a GDPR nem lehet az oka)[ Szerkesztve ]
-
válasz Alteran-IT #22913 üzenetére
Adatvédelmi okokból ezt nem lehet megakadályozni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz mefistofeles #22862 üzenetére
Minden ilyen atipikus helyzetre nem lehet sajnos felkészülni.
-
válasz MaxxDamage #22859 üzenetére
Archiválás után 30 napig értékelhető.
-
-
-
-
-
-
válasz Vismajor01 #22838 üzenetére
Ott a jobb felső boxban található meg az írás.
-
válasz Vismajor01 #22836 üzenetére
Mobilon nézed? (ott a hozzászólások alatt látszik)
[ Szerkesztve ]
-
válasz Vismajor01 #22832 üzenetére
Ez felmerült már, csak nem egyszerű sajnos.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz Thunderzolee #22800 üzenetére
Ha neked megcsinálom, mindenki elkezd könyörögni más rangért, ezért nem
-
-
-
válasz ForRedGlory #22766 üzenetére
Ugyanazért, amiért máshol is kint van a fejlécben. Van, ahol már 10 éve, van, ahol már olvasni se tudsz belépés vagy előfizetés nélkül. Itt meg egy icipici csillag került ki. Kérlek, hogy kezeld a helyén ezt a tényleg pici változást
-
-
-
válasz Freddy TNT #22748 üzenetére
Szia, csak a google-ben tudsz rá keresni.
dat24 kazetta site:hardverapro.hu
-
-
válasz harsanyi315 #22727 üzenetére
"Szerintem ráférne a szabályzatra egy bővítés, (főleg a hardveraprós részre) mivel sajnos volt rá példa, hogy kaptam olyanért figyelmeztetést ami nem is volt benne a szabályzatba"
Nem lehet mindent belevenni a szabályzatba, amit egyéb jogszabály, esetleg joggyakorlat egyébként is szabályoz. Nem írhatod ki azt, hogy a legjobb áron, mert a következő pillanatban valaki olcsóbban adja, és onnantól hamis az állítás. -
-
-
-
-
-
-
válasz s7evcsenko #22712 üzenetére
Ha fizetett az a hirdetés, akkor nem lehet hogy ne szolgáltassuk le, az pedig nem járható út, hogy jóváírjuk azt, ami időegységben van kifizetve.
Ha meg ingyenes a hirdetés, akkor úgyis ingyenes és azért UP-olódik a jegelés alatt, mert lehet, hogy nem sikerült eladni, és akkor meg jó az UP. -
válasz Sumptuous #22710 üzenetére
Szvsz. senki sem haragudna meg a hirdetők közül, ha ilyenkor az auto up nem történne meg.
Pedig de, mert kifizették.Ha mindenképp le kell szolgáltatni, ezeket a kifizetett uppokat lehetne továbbvinni egy másik fizetett hirdetésre. Vagy PH!ontokban elszámolni.
Időegységes elszámolásnál sehol sem kapod vissza, amit nem használtál fel.Én elhiszem, hogy neked nem megfelelő így, ahogy van, de a többségnek így a megfelelő
-
-
-
-
válasz welldone750 #22689 üzenetére
Ez egy speciális, ritka eset, de meg lesz oldva ez is.
Most átállítottam archívra. -
válasz welldone750 #22689 üzenetére
Kérlek add meg a linket.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz castiels26 #22590 üzenetére
-
-
válasz FoxiestFox #22580 üzenetére
Az ingatlan nagyon más
-
-
-
válasz FoxiestFox #22566 üzenetére
Biztonsági okokból kell aktiválni emailben. De ez azért egy bevett dolog máshol is.
-
-
-
-
-
-
-
válasz ekkold #22523 üzenetére
Mármint nem tudják a hirdetők, hogy ívelt-e a képernyőjük, vagy nem tudnak rákattintani, ill. az ennek megfelelő kategóriát kiválasztani?
Szerintem ha a címbe be tudják írni, hogy "ívelt", akkor ha kategóriaként ki kell választania, úgy mint a méret kategóriát, akkor ezt is működne.
Szerinted igen, én meg tudom, hogy nagy a kálló.Mivel kerülendő szóként ezt sem tudom megadni (telefon), sem a hirdető nevét, így a rengeteg hirdetés között esetleg azt is átugrom ami lehet, hogy érdekelne.
Ez van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest