Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Srácok, tudna nekem segíteni valaki?
Ma kikapcsoltam az iPad Air-emet azért hogy újraindítsam.(Jailbreakelt)
Nem is én lennék, hogy ha nem került volna boot loop-ba.
A boot loopot megoldottam azzal, hogy power+home gomb 10 mp ig aztán elengedem, majd ameddig be nem boot-ol addig nyomom a volume+-ot.
Be is jött, cydia tweakek nem működtek, de tudtam hogy ha így indítottam el, akkor nem is fognak szóval semmi problémám nem volt vele.
Utána megint újra indítottam, mert hát csak kénének azok a tweakek.
Boot loop AGAIN.
Megint ugyan így indítottam el.
Aztán mondom ha kijön a iOS 9 majd jövőhéten, akkor azt szeretném felrakni, szóval a jailbreak törlés már tervezve volt.
Úgy döntöttem, hogy minek legyen jailbreakelve, hogy ha nem tudom használni a tweakeket, ezért cydia impactor-ral újra raktam.
Előtte csináltam egy iTunes backup-ot.
Az iPad-et új iPad ként csináltam meg, mert van egy két játék mentés ami miatt már szerettem volna egy új iCloud-ot, ezért meg is csináltam, de még mindig nem ez a lényeg.Arra nem gondoltam, hogy a képeket felmásoljam külön a gépemre.
Meg van az iTunes backup a gépemen, de nem szeretném azt vissza rakni az iPad-re, csak a képeket szeretném vissza kapni.Hogy tudnám ezt megoldani?
Nézegettem programokat már, de mindegyikben csak a scan ingyenes, de a képek recovery-je nem az, és nem szeretnék megvenni erre egy programot.
Amiket már néztem(mindegyiknek a trial verzióját néztem) :SynciOS, iCopyBOT, iPhone Backup extractor.Win 10 Pro-m van és egy iPad Air- em iOS 8.4-el hogy ha ez bármit is számítana
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest