Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Septum15

aktív tag

Srácok, tudna nekem segíteni valaki?
    Ma kikapcsoltam az iPad Air-emet azért hogy újraindítsam.(Jailbreakelt)
    Nem is én lennék, hogy ha nem került volna boot loop-ba.
    A boot loopot megoldottam azzal, hogy power+home gomb 10 mp ig aztán elengedem, majd ameddig be nem boot-ol addig nyomom a volume+-ot.
    Be is jött, cydia tweakek nem működtek, de tudtam hogy ha így indítottam el, akkor nem is fognak szóval semmi problémám nem volt vele.
    Utána megint újra indítottam, mert hát csak kénének azok a tweakek.
    Boot loop AGAIN. :((
    Megint ugyan így indítottam el.
    Aztán mondom ha kijön a iOS 9 majd jövőhéten, akkor azt szeretném felrakni, szóval a jailbreak törlés már tervezve volt.
    Úgy döntöttem, hogy minek legyen jailbreakelve, hogy ha nem tudom használni a tweakeket, ezért cydia impactor-ral újra raktam.
    Előtte csináltam egy iTunes backup-ot.
    Az iPad-et új iPad ként csináltam meg, mert van egy két játék mentés ami miatt már szerettem volna egy új iCloud-ot, ezért meg is csináltam, de még mindig nem ez a lényeg.

Arra nem gondoltam, hogy a képeket felmásoljam külön a gépemre.
    Meg van az iTunes backup a gépemen, de nem szeretném azt vissza rakni az iPad-re, csak a képeket szeretném vissza kapni.

Hogy tudnám ezt megoldani?
    Nézegettem programokat már, de mindegyikben csak a scan ingyenes, de a képek recovery-je nem az, és nem szeretnék megvenni erre egy programot.
    Amiket már néztem(mindegyiknek a trial verzióját néztem) :SynciOS, iCopyBOT, iPhone Backup extractor.

Win 10 Pro-m van és egy iPad Air- em iOS 8.4-el hogy ha ez bármit is számítana

Új hozzászólás Aktív témák