- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Srácok, tudna nekem segíteni valaki?
Ma kikapcsoltam az iPad Air-emet azért hogy újraindítsam.(Jailbreakelt)
Nem is én lennék, hogy ha nem került volna boot loop-ba.
A boot loopot megoldottam azzal, hogy power+home gomb 10 mp ig aztán elengedem, majd ameddig be nem boot-ol addig nyomom a volume+-ot.
Be is jött, cydia tweakek nem működtek, de tudtam hogy ha így indítottam el, akkor nem is fognak szóval semmi problémám nem volt vele.
Utána megint újra indítottam, mert hát csak kénének azok a tweakek.
Boot loop AGAIN.
Megint ugyan így indítottam el.
Aztán mondom ha kijön a iOS 9 majd jövőhéten, akkor azt szeretném felrakni, szóval a jailbreak törlés már tervezve volt.
Úgy döntöttem, hogy minek legyen jailbreakelve, hogy ha nem tudom használni a tweakeket, ezért cydia impactor-ral újra raktam.
Előtte csináltam egy iTunes backup-ot.
Az iPad-et új iPad ként csináltam meg, mert van egy két játék mentés ami miatt már szerettem volna egy új iCloud-ot, ezért meg is csináltam, de még mindig nem ez a lényeg.Arra nem gondoltam, hogy a képeket felmásoljam külön a gépemre.
Meg van az iTunes backup a gépemen, de nem szeretném azt vissza rakni az iPad-re, csak a képeket szeretném vissza kapni.Hogy tudnám ezt megoldani?
Nézegettem programokat már, de mindegyikben csak a scan ingyenes, de a képek recovery-je nem az, és nem szeretnék megvenni erre egy programot.
Amiket már néztem(mindegyiknek a trial verzióját néztem) :SynciOS, iCopyBOT, iPhone Backup extractor.Win 10 Pro-m van és egy iPad Air- em iOS 8.4-el hogy ha ez bármit is számítana
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest