Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TXT
őstag
Mini es Mini Retina, mindketto 7.1 iOS-szel, de miben szamit ez? Szerintem mindenki frissiti az iOS-t azonnal, amikor jon az ujabb. Egyebkent ugyanezt csinalta ez a verzio elott is.
Azt sem ertem, miert dob ki barmelyik bongeszobol (most mar ebbol is), vagy alkalmazasbol idonkent a kezdokepernyore, mintha osszeomlott volna. Neztem a diagnosztikanal es ott van minden:
"ExcResource...", "LatestCrash...", "LowMemory...", "MobileSafari...", "ody....", TCCService..."
Ez csak nalam van igy, vagy masnal is es ez teljesen normalis "anomalia"?
Elegge zavaro.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest