Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mikroszálast vennék. Az hogy bepattintós (piros) vagy becsúsztatós (fekete), ízlés kérdése, előbbit én jobban szeretem, nem takarja el az iPad szép keretét. Több ezer ajánlatot találsz itt, vagy az ebayen.
Ez pl. az eredeti koppintása.
Talán jobb ha mikroszálas a hátlapnál is, bár nekem már volt béleletlen (olcsó is és drágább is) és azok sem karcolták össze. A béleltnek viszont jelentősebb a súlya. Itthon is találsz márkás tokot jó áron, csak keresni kell (pl. Moshi, Ozaki, Skech, macally, stb.). A bepattintósba tisztán tedd bele és akkor nincs gond, esetleg tegyél fóliát a hátlapra (gazdaságos megoldás: ragassz celluxot az alumínium rész hajlataira).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest