Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én mikroszálast vennék. Az hogy bepattintós (piros) vagy becsúsztatós (fekete), ízlés kérdése, előbbit én jobban szeretem, nem takarja el az iPad szép keretét. Több ezer ajánlatot találsz itt, vagy az ebayen.
Ez pl. az eredeti koppintása.
Talán jobb ha mikroszálas a hátlapnál is, bár nekem már volt béleletlen (olcsó is és drágább is) és azok sem karcolták össze. A béleltnek viszont jelentősebb a súlya. Itthon is találsz márkás tokot jó áron, csak keresni kell (pl. Moshi, Ozaki, Skech, macally, stb.). A bepattintósba tisztán tedd bele és akkor nincs gond, esetleg tegyél fóliát a hátlapra (gazdaságos megoldás: ragassz celluxot az alumínium rész hajlataira).
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad gen 7
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest