Hirdetés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shai-hulud
üzenetére
Pont akciós volt, képek alapján jónak tűnt, cakkpakk 3000 Ft-ba került az akkori árfolyamon.
Kézbe fogva jó minőségű, szépen kidolgozott, a doboza is teljesen "gyári".A mágnesekről:
Ma reggel vettem át a postán a csomagot, a sima Air meg otthon van, így akció közben nem tudtam kipróbálni. Ha összehajtom álló helyzetre, akkor a feltekert fedlapot erősen összetartja a mágnes. Este tesztelem majd.@Mulderpapa
Nekem az Airhez egy Sketch tokom van, az 180 vagy 200 gramm, ez lényegesen könnyebbnek érződik. Az Air2 amit rendeltem az sajna még nem érkezett meg.Ősszel a szüleimnek rendeltem hasonló tokot szintén az Aliról, akkor pont kifogtam egy esztétikai hibás darabot, de ez a mostani igen rendben van. Az az érzésem, hogy ezek egy soron készülnek az eredetikkel, a dobozuk is aprólékosan kidolgozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest